Windows media player brisanje muzike

poruka: 19
|
čitano: 5.364
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imam problem,ne mogu obrisati muziku iz wmp,odnosno ja nju jesan obrisao,ali u wmp i dalje stoje art coveri albuma kao da ih nisam ni obrisao...pokusavo sam sve,stopirao sam ono wmp sharing pa sam obriso database,al mi opet ima nepostojecih albuma...zna li ko kako bi se moglo rijesiti??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows media player brisanje muzike

Svaki put se nanovo doda u wmp, jedino da isključiš folder iz media library ili staviš kvačicu u opcijama da ti izbriše pjesmu s računala.

15 godina
neaktivan

znam to,ali nista ne pomaze...sve sam probo,ne znam sta cu vise,ne mogu nikako da obrisem,nema sanse,samo mi stoje u wmp oni albumi iako su prazni,izbriso sam ih skroz sa racunara,al nemogu sa wmp...stvarno mi nije jasno,neznam vise sta bi radio...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
joj nemoguća misija, čim sam vidio naslov znao sam da si u problemima. wmp je najveće smeće što se tiče nekog playera za glazbu i ja sam imao probleme s njim glede brisanja nisam uspio pa sam bogu hvala napokon prešao na winamp. u wmp i dalje stoje coveri cd-a, popis pjesama i sl. zaboravi.
program je toliko loš da mi čak i razbacuje pjesme po folderima nešto nemoguće kliknut ga ne želim odma mi probleme stvara, grozan je.
May justice be done though the heavens fall
15 godina
neaktivan

ma u pravu si,nemoguca misija...sve sam zivo probo,al mi isto tako ostali coveri i pjesme,a sve sam to obriso...ma necu se bezveze zivcirati,naci cu neki drugi player... moze lock teme

0 0 hvala 0
16 godina

Sada ne znam da li brišeš muziku iz računala ili samo iz WMP Library-ja. U prvom slučaju moraš prvo izbrisati sve iz WMP-a pa tek onda iz fodera gdje ti je stvarno muzika. U drugom slučaju,wmp te pita želiš li brisati određenu glazbu samo iz wmp baze ili iz wmp baze i računala. Prema tome,sam odrediš. Ako su ti ostale slike covera,odi u folder options i napravi vidljivim sistemske fajlove. Zatim uđi u folder gdje ti je muzika i vidjet ćeš male sličice covera. Kad ih izbrišeš tu,nestat će ti i u wmp-u...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
karakteran kaže...
joj nemoguća misija, čim sam vidio naslov znao sam da si u problemima. wmp je najveće smeće što se tiče nekog playera za glazbu i ja sam imao probleme s njim glede brisanja nisam uspio pa sam bogu hvala napokon prešao na winamp. u wmp i dalje stoje coveri cd-a, popis pjesama i sl. zaboravi.
program je toliko loš da mi čak i razbacuje pjesme po folderima nešto nemoguće kliknut ga ne želim odma mi probleme stvara, grozan je.

Ne znam zašto imate problema. U godinu dana učestalog slučanja u wmp nikakvih zamjerki nemam. Što se tiče ramardo tvoga problema, je li ti glazba u tvojoj nekoj mapi ili je u Librariesima?

EDIT: malo kasnim za kolegom iznad.

** Live 4 Music **
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 22:51 (sudy_freak).
16 godina

Ja ga isto koristim kao glavni i jedini player za muziku i nikakvih problema nema. Prilagodio sam ga za flac i dodao mu DFX Enhancer. Zvuk savršen,biblioteka posložena i sve radi...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemam ni ja problema sa slusanjem i svim ostalim,ali mi nece da obrise iz liste albume koje sam obriso vec skroz sa racunara??da,bila mi je u librariesu-music,jel ima neke veze??da

0 0 hvala 0
16 godina

Pokušaj s "Apply Media Information Changes...u slučaju da ne ide,odi u C\Users\xxxx\App Data\Local\Microsoft\Media Player\ i pobriši sve fajlove s .wmdb ekstenzijom...

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 23:04 (BlackMoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probo sam...probo sam i sa ono wmp sharing(skinem onu kvakicu)pa obrisem database,i cim udjem u wmp opet mi se pojave oni albumi...probo sam i ono restore media player,i reinstaliro sam wmp i cim udjem opet isto...skoro sam sve probo,al opet nece da obrise...ali ono sto hocu da kazem jest da se nakon apsolutno svih operacija opet pojave nepostojeci albumi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 23:05 (ramardo).

0 0 hvala 0
16 godina

odi u C\Users\xxxx\App Data\Local\Microsoft\Media Player\ i pobriši sve fajlove s .wmdb ekstenzijom...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
ramardo kaže...

probo sam...probo sam i sa ono wmp sharing(skinem onu kvakicu)pa obrisem database,i cim udjem u wmp opet mi se pojave oni albumi...probo sam i ono restore media player,i reinstaliro sam wmp i cim udjem opet isto...skoro sam sve probo,al opet nece da obrise...ali ono sto hocu da kazem jest da se nakon apsolutno svih operacija opet pojave nepostojeci albumi...

Molim te hoćeš mi samo odgovoriti je li ti glazba u tvojoj mapi ili u Libraries?

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan

rijeseno,kolega @BlackMoon je rijesio stvar...hvala jos jednom...LOCK

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 0:14 (ramardo).

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BlackMoon kaže...

odi u C\Users\xxxx\App Data\Local\Microsoft\Media Player\ i pobriši sve fajlove s .wmdb ekstenzijom...

nemam taj folder Media Player, a glazba mi je u libraries i na mom D disku. ako je pobrišem iz libraries brišem je automatski s D diska. kako da taj wmp očistim i pošaljem u povijest. uvijek mi rastura pjesme po D disku i jednom sam čisteći ga obriso sve filmove s D diska. izluđuje me. {#}

edit: ajme šta mi je sad napravio sve mi je na D disku izmješao i portable apps i glazbu i filmove i sve ih strpao u jedan folder grrrr {#}{#}

jel postoji način da očistim to smeće od programa i ubijem ga da mi se više nikad ne otvara?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 1:56 (karakteran).
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...

nemam taj folder Media Player, a glazba mi je u libraries i na mom D disku. ako je pobrišem iz libraries brišem je automatski s D diska. kako da taj wmp očistim i pošaljem u povijest. uvijek mi rastura pjesme po D disku i jednom sam čisteći ga obriso sve filmove s D diska. izluđuje me. {#}

Imaš ga ,u tvojem user folderu ,ne u Default useru !!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 1:56 (kizo2703).
16 godina
protjeran

jel to ovo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 2:18 (karakteran).
15 godina
neaktivan

poslo sam ti pm

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

sve sam pjesme pobrisao iz library, ispraznio čitav media player folder i onemogućio wmp u control panelu. sad moram restartat lap da vidim hoću li ga napokon onemogućit.

edit: sve je izbrisano, wmp onemogućen. sutra ću počistit nered na mom D disku koji mi je wmp napravio s pjesmama, sad je kasno uzet će mi dosta vremena pipkavo je moram slagat pjesmu po pjesmu i vraćat je tamo gdje je bila. hvala svima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 2:50 (karakteran).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice