Windows error recovery??

poruka: 4
|
čitano: 3.743
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows error recovery??
jedan dan mi laptop radi,ugasim ga i ne mogu ga vise upalit. tj. mogu upalit ali mi se javlja ovaj windows error recovery i nakon toga ekran je crn bez obzira kliknem li "launch startup repair" ili "start windows normally". moja malenkost sumnja na viruse Jer mi je. istekao antivirusni odavno a meni se nije dalo instalirat novi. ali ja sam totalni neznalica tako da si ne vjerujem. pitanje: sto mislite o cemu je rjec i sto mi je ciniti? Laptop je hp6735s ako dobro gledam. trenutno sam u zg. pretpostavljam servis i novi windowsi. u tom slucaju gdje,koliko bi moglo kostat i isplati li se uopce ili da kupimnovi laptop?? nedami sebacat veliku lovu na ovaj . unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows error recovery??

Možeš li ući u safe mode(ili još bolje safe mode with networking)?

...i polako sa kupnjom novoga laptopa!

ako bude trebalo reinstall windows imaš ovdje za win 7 ili xp

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows error recovery??
errr... ja ni ne znam sto je safe mode. jedino mi nudi te dvije opcije. hvala na savjetu al ja ni ne znam kako bi instalirao windowse da mi ih poklone. ;) samo ne bih htio poc na servis pa da me izvozaju a da ni ne znam o cemu je rijec ;)
18 godina
neaktivan
Re: Windows error recovery??
albundy kaže...
errr... ja ni ne znam sto je safe mode. jedino mi nudi te dvije opcije. hvala na savjetu al ja ni ne znam kako bi instalirao windowse da mi ih poklone. ;) samo ne bih htio poc na servis pa da me izvozaju a da ni ne znam o cemu je rijec ;)

Ma,kakva kupovina laptopa,kaj ti je!? valjda ti netko od prijatelja/poznanika može instalirati friške windowse.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice