Windows 7 updates

poruka: 8
|
čitano: 1.463
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows 7 updates

Eh ovako , svaki put mi neuspješno instalira update , pa me zanima šta da radim ?

Da ih isključim ili šta već ?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 7 updates

Koji je točan broj greške (error code) koju ti javi?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina
Windows 7 updates

Imao sam i ja takvih problema, samo rucno instaliraj update.... znaci taj npr. KB7840 nadi na internetu i manuelno downloadaj/instaliraj

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 7 updates

Stalno mi broj updatea stoji na 90-ak.

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 updates
Nemoras se brinut ja ih neinstaliram nikad a imam ih na listi 164 i sve ok....Surfaj i uzivaj,......
Softwer

1 2 hvala 0
17 godina
Windows 7 updates

Nije stvar do toga, istalirao ili neinstalirao.... racunalo je ugrozenije ako nisu update-i instalirani i to svi znaju (tocnije, manje su sanse da vam netko "hackne" jer tek moraju probiti/zaobici novu zastitu) ali to nema veze s ovom temom. Isto tako, ako ne instaliras npr. net framework 4 neki programi nece raditi... vrijedi i za neke ostale update-e tako da nije bas preporucljivo (da ne kazem pametno) zanemariti update

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 7 updates

Eh ovako , maloprije sam opet pokrenuo update i piše da mi je uspješno instalirano 104 updatea , a da 2 updatea nisu instalirana i CODE greške je 643.

Sad ću restartovati comp , a ako neko zna šta da radim sa ovim greškama , molio bih ga da mi pomogne , unaprijed hvala !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 updates

Pogledaj ovdje za rješenje tvog problema!

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 21:04 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice