Windows 7 Ultimate 64x problem

poruka: 9
|
čitano: 1.200
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako.

Problem je sljedeci..win7 mi se srusio i nisam ga mogao vise pokrenut..nezz zasto...znaci probao sam instalirat novi win7 ultimate 64x i kad je ucitalo fileove ekran mi je bio crn i nista se nije desavalo...pa sam malo isprobavao i izvadio 8GB rama i ostavio u racunalu samo 8GB..onda mi se ekran pojavio..kad je sve to islo  i pocela instalacija doslo mi je nesto slicno ovome "Windows installation cant be finished because file ...... is corrupted" (koristio sam isti CD kao i kod prvog instaliranja windowsa)

i tada mi je jedanput konacno preslo te errore i instaliralo je..i onda kad upalim komp dođe mi do loading screena i dođe mi error "Windows cant load file ..... "

Jel mozda nesto sa CD-ROM-om il sa Hard diskom?

molim za pomoc.Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 Ultimate 64x problem

Mogući problem sa hdd-om, skini neki live cd npr: hirens boot, Bootaj i provjeri disk sa nekim od alata za diskove na njemu.

De gustibus non est disputandum.
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Mogući problem sa hdd-om, skini neki live cd npr: hirens boot, Bootaj i provjeri disk sa nekim od alata za diskove na njemu.

Al kak da skinem i isprobam ako mi se komp uopce ne upali?

15 godina
Hint: rođak, prijatelj, poznanik ili susjed.
Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan

Valjda imaš prijatelja ili nekog?

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Hint: rođak, prijatelj, poznanik ili susjed.

nisam  bas najbolji ssa takvim stvarima?kak to napravit?ako mi moze ko objasnit?po koracima nekim il neki tutorial...

14 godina
neaktivan

Ovako..sad sam instalirao i sad kad mi se pokrene znate ono kad bi terbao onaj logo windowsa doci..tad mi to ne dođe nego mi ide windows is loading files i onda ide ono repairing i onda nista..dok se restarta opet tako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skineš hirens evo ti download - Kad skineš spržiš na cd, isto kao windowse -> koristišimgburn opciju write image file to disc. Ili neki drugi program nebitno.

kad to napraviš restartaš pc, u biosu staviš boot from cd/dvd ubaciš cd od hirensa i bootaš.

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Skineš hirens evo ti download - Kad skineš spržiš na cd, isto kao windowse -> koristišimgburn opciju write image file to disc. Ili neki drugi program nebitno.

kad to napraviš restartaš pc, u biosu staviš boot from cd/dvd ubaciš cd od hirensa i bootaš.

Probat cu..nemogu bas sad..sutra cu objavit sta je bilo:)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice