Posto u windows 7 sve igre koje sacuvam sprema u C: Documents kako da ja promjenim taj folder u koji stavlja sacuvane igre naprimjer kad pane sistem da nemoram sve ispocetka
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo save od igrica prebacis na npr. Lokalni disk D:\Save Game. Kad instaliras ponovo igru samo u folder gdje si instalirao igru kopiras i Save Game. (Na nekim igrama save se sprema u instalacijsku mapu gdje je igra instalirana, na nekim u My Documents\User), bilo bi ti pametno da si zapises odakle si kopirao Save da ga znas kasnije vratiti u pravu mapu.
Posto u windows 7 sve igre koje sacuvam sprema u C: Documents kako da ja promjenim taj folder u koji stavlja sacuvane igre naprimjer kad pane sistem da nemoram sve ispocetka
Nabavis za nekih 60-80kn USB stick od više komada gigabajta u sebi pa spremaj brate do mile volje , ako padne sistem , instaliraj igru i nabacaj save-ove unutra .. nema tu filozofije velike ...
Kad mi pane sistem ja ne brisem igre posto su one na D: al mi se izbrisu save files
Kad mi pane sistem ja ne brisem igre posto su one na D: al mi se izbrisu save files
Onda samo saveove spremaj na eksterni drive i to je to ..
A ako spremis na D: i save-ove i na D: se obrisu ?
Ne brisu se sa D:
Ne brisu se sa D:
Pa onda i saveove na D: i gotovo ..