Windows 7 - Not Genuine iako su Genuine

poruka: 12
|
čitano: 7.728
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Znaci Windows 7 pokazuje error windows activation technology error aka wat 0x8004fe22 iako su oni genuine.

Cak sam probao skinuti i staviti wat removal i uspio je maknuti wat, no nakon reboota i 2h rada na windowsima opet isti error.

Ekran nije crn, znaci nije ono kad netko ima pirat verziju pa mu bude black screen zbog not genuine, ja samo dobijem error taj svakih 1-2h i imam opciju RESOLVE I CLOSE, kliknem close i nakon 1-2h opet isto, resvolve nije pomogao.

Ima li nesto sto mogu obrisat u windowsima ili blokirat neki update da mi se to vise ne pokazuje jer u protivnom mi se cini da cu morati opet re-instal iako je genuine pa mislim da nebi trebalo to biti jedina opcija.

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Windows 7 - Not Genuine iako su Genuine

ako ti win 7 je legalan, nazovi microsoft hrvatska, vjerojatno ce ti dat drugi aktivacijski kod i problem rijesen... cisto reda radi, napravia bi clean install prije toga, a nakon njihove aktivacije napravis image cilog diska...

15 godina

Ma nece oni dat nista, pogotovo ne sada, nesposobni su. Inace nema sanse da 2dana nakon instaliranja 100gb programa radim novi re-instal. 

GAMER
17 godina
neaktivan

nece ti dat jedino ako su ti winsi nelegalni... ako su ok, onda uopce nema problema, nazoves, reces o cemu se radi, i problem rijesen u 10tak min...

poanta legalnih winsa i je u tome da microsoft update koristis bez previse razmisljanja o tome oce li ti sta zaj... ili ne...

17 godina
neaktivan
crocro23 kaže...

Znaci Windows 7 pokazuje error windows activation technology error aka wat 0x8004fe22 iako su oni genuine.

Da li imaš originalni ključ za svoju verziju?

crocro23 kaže...

Ma nece oni dat nista, pogotovo ne sada, nesposobni su. Inace nema sanse da 2dana nakon instaliranja 100gb programa radim novi re-instal. 

100 giga programa??

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
crocro23 kaže...

..iako su oni genuine.

..

-mješaš originalan software s keyjom ili licencom. Svi win su = original jer ih proizvodi MS (nisu plagijat-kopija kao lažni rolex).

Key može aktivirati jednu instalaciju, drugi put je 'potrošen'. Ako imaš kupljen OS, zovi MS, ako nemaš...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina

I mene zanima kakvi su to programi veliki 100GB.

Valentin

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

I mene zanima kakvi su to programi veliki 100GB.

15 igara, adobe, par filmova i za čas si na 100GB... u čemu je tu problem?

http://bux.ratovi.net/?r=plahy
15 godina

A je... pa tko ima instalirane tolike igre odjedamput, glupost.

Valentin

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

A je... pa tko ima instalirane tolike igre odjedamput, glupost.

očito nisi gamer :)

http://bux.ratovi.net/?r=plahy
17 godina
neaktivan

Dakle ti si sve to instalirao i stavio sve update pa onda tek išao na aktivaciju windowsa? E moguće da je tu problem, trebao si aktivirati odmah po instalaciji. Probaj maknuti update KB971033 onda ići na aktivaciju i validaciju...

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znači li to da ako win nisu bili genuine da ako sam kupim orginal i upišem kod da će se maknuti taj problem. Mislim da mi je netko podvalio kopiju i sad bi ja kupio orginal ali mi se neda sve ponovno instalirati. BTW ovo što profaju na ebayu kao sigurno orginalne licence, jel to drži vodu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice