Windows 7 Installation Error 0x80070570

poruka: 7
|
čitano: 3.925
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Eto opet problemi... {#}

Dakle dobio sam novu ploču Asus M5A97 PRO i ona nema IDE port, samo SATA. DVD pržilica mi je na IDE portu pa ju trenutno nemogu spojit na ploču dok mi ne stigne konverter sa IDE na SATA.

Za instalaciju koristim Laptop, 4GB USB stick i Windows 7 Ultimate x64 SP1. Od programa Windows 7 USB DVD Download Tool

Sve prođe ok i kad ubacim usb u PC i pokrenem instalaciju, na 11% mi zapne i dobim Installation Error 0x80070570

Probao sam neke metode koje sam našao na Googlu, ali ne pomaže ništa, svaki put zapne na 11%

Kolege pomagajte, tnx!

Installation Error 0x80070570 Installation Error 0x80070570
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo sad sam stavio skidat Windows 7 Professional x64 English

LINK: http://www.w7forums.com/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads-t12325.html

Mada ne vjerujem da će pomoći... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 7 Installation Error 0x80070570
David87 kaže...

. dok mi ne stigne konverter sa IDE na SATA.

..

-google danas ne radi?

-npr jedno rješenje, pustiti restart i u drugom pokušaju prođe. Ili npr snimanje DVDa na nižoj brzini. Pošto je ovo USB vjerojatno treba ponovo napraviti ili drugim alatom (nešto je loše iskopirano..), pa sve do tog da je kriv RAM, OC, kontroler itd. itd..

- konverteri IDE-SATA? možda PATA-SATA. Mora postojati deklaracija koje ATA/ATAPI uređaje podržava, ako je samo HDD tad oprical neće moći. U nazivu to nikad dije jasno (PATA HDD na SATA kontroler ili SATA HDD na PATA kontroler) pa kod kupnje-naručivanja i to može biti problem (dobiješ suprotno od očekivanog).

Pošto su cijene bile cca 100-150kn, sigurnije je kupiti SATA DVDRW i tako se riješiti problema ili čak externi optical (bila je rasprodaja playera za 60kn..).

ili ponovi izradu USBa, vjerojatno oštećen file (ISO)... možda je problem u verziji ISOa (original vs neki zdelanac..) pa možda treba ponovo skinuti dobar ISO.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina

Ova verzija Windowsa je skinuta sa Microsoftovog sajta, znači sigurno nije problem u fajlu, mada sad opet skidam Professional verziju pa ću vidjet! Isprobao sam 5 puta format i ponovno kopiranje sa alatom kojeg sam naveo. Također sam isprobao sa samo 1 ramom u svakom slotu i tako sa sva 4 rama. U biosu sam vrtio sve moguće postavke za SATA, ali svejedno isti problem. kabel, hard, ploča, rami su 100% ispravni. Također moram napomenut da sam ovo već radio 1000 puta i nikad do sad nisam dobio ovaj error. DVD ne mogu koristit zbog stvari koje sam naveo već u prvom postu, a siguran sam da bi radilo sa DVD-om.

P.S. također sam napomenuo da sam isprobao sve moguće što sam našao na Googlu u vezi toga i ništa ne pomaže...

EDIT: ako znaš koji alat umjesto ovog Microsoftovog slobodno linkaj {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 17:38 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imaš različite metode kreiranja tog instalacijskog USB medija, evo jedne teme o tome pa malo pogledaj ponuđene metode, ja sam isprobao ovu iz prvog posta navedene teme i radi bez problema.

Evo tema: Instalacija windowsa 7 sa USB sticka.

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/upute-instalacija-win-viste-7-usb-sticka/25080.aspx

EDIT: Možeš probat clear CMOS (izvadit bateriju iz matične, pričekat par sekundi i onda vratit natrag pa probat pokrenut instalaciju ponovo.)

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 19:36 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina

Sva sreća pa sam se sjetio da imam 3.5" USB Case za HDD, pa sam ubacio DVD umjesto harda i uspio instalirat preko DVD-a {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice