Forum je da se pita,informira i pomaze jel.hehe.Ovako.Nisam fun web cam. razgovora itd.ali sam danas uzeo web kameru na inzistiranje rodbine van HR.da se ispricmo kako kazu.Sad,kako ja i ne provodim puno vremena uz internet jer radim i po 12 sati,tako da sam sveo internet paket u t-comu na super 10GB.E sad,zanima me kada sa nekim od rodbine stupim u kontakt putam web poziva na MSN-u koliki je taj promet u MB.jer bi pustio i ostalim u kuci(djeci i rodjacima) da se koriste sami da ne moram ja nadzirati bar do 1.1 kad se paket mijenja pa da stavim na flat rate ako ta web konekcija vuce puno MB.
Drugo sta me zanima je to da li da instaliram Skype i sve to cinim preko njega i na koji nacin on radi i kako sa njim stoji promet po MB?
Napominjem da nisam imao web cam pa tako mi je i skype i msn web call bio nepotreban,odnosno nemoguc.
Hvala na odgovorima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ima potrošnje.
Dosad najviše što sam izmjerio je skoro 1 GB za 2,5 sata razgovora u video pozivu na Skypu.
Preporučujem Skype za video razgovore.
Pa ima potrošnje.
Dosad najviše što sam izmjerio je skoro 1 GB za 2,5 sata razgovora u video pozivu na Skypu.
Hvala lipa Boxer.
Zelim cut i ostala misljenja.
I kod mene je nešto slično što se potrošnje tiče.
Također preporučam Skype, iako ima jednu (veliku) manu - ne podržava konferencijski videopoziv.
Stoga, ako imate potrebu obavljati videopoziv sa više korisnika istodobno (3-6), postoji odličan program, pomalo neobičnog imena, vrlo nalik Skypeu - ooVoo.