Vraćanje podataka s formatirane zaklučane partici

poruka: 8
|
čitano: 3.902
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ljudi, gori....... Već sam pisao o ovoj temi, ali uistinu gori i treba mi što hitnija pomoć. Prije tjedan dana je bilo hitno, ne znam kako bih rekao da je sada... Imam apacerov eksterni disk share steno, koji ima softver koji određeni broj giga uvodi pod novu particiju koja je pod šifrom. Problem je što sam ja, ne znam ni kako ni zašto, formatirao disk dok je ta particija bila zaključana, te sada nema šanse da vratim sve one podatke pisane i brižno čuvane godinama. Razne programe sam isprobavao ali opet i opet ništa... Molim vas za pomoć, uistinu sam u velikim problemima trenutno... Što savjetujete, koje programe, koje servisere, koje čarobnjake????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vraćanje podataka s formatirane zaklučane part

Nisam, probao sam sa Recover my files, o&o, UFS explorer, a recuva ne može meda u ovom slučaju. Imaš li iskustva s ovim programom?

17 godina
neaktivan

Ja sam sebi isto slučajno formatirao sek.particiju,a imao sam slika,muzike i filmova pun k.... ,u dva nebi stalo,i mogu ti reć da mi je 95% toga ovaj program vratio,bez obzira na format. Žena me je htjela objesit za onu stvar.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dal se može s tim programom vratit i trajno izbrisane datoteke...npr. ne samo iz koša za smeće nego još poslje, dali ih je uopće moguće vratiti ??

16 godina
neaktivan

Tebi treba specijalista,u ovakvom slucaju nije lako vratiti podatke,nazovi tehnicku podrsku

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tnx :)

18 godina

Moguce je samo zavisi u kojem postotku. Naravno, nakon brisanja podataka pozeljno je sto prije pokusati vratiti podatke tako su vece sanse da ces ih vratiti u velikom postotku, jer disk nakon sto obrises podatke oznaci to mjesto kao slobodno i ustvari ponovno pise nove podatke preko tvojih starih (onih koje si ti obrisao), znaci sto manje pisanja i brisanja, vece su sanse za povrat podataka.

I mozda jedna napomena za Keyb89: Probaj sa Recuvaprogramom, navodno da u "deep scan" nacinu rada ima dosta dobre rezultate. Nisam isprobao, ali vrijedi pokusati.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 22:38 (croart).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice