Virtual PC-Not suported on this version of Windows

poruka: 11
|
čitano: 1.586
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Dakle, kao što možete vidjeti iz naslova, skinuo sam Virtual PC 2007, prvo sa DreamSparka, zatim ODAVDE, ali ponovno isti problem.
Korstim Windows 7 Ultimate 32-Bit.

SENAID

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

32 ili 64 bita?

Straight Edge

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

32 bita.

SENAID

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nema win7 na popisu system requirementsa... :/

Straight Edge

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

It runs on Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Ultimate, Windows XP Professional, Windows XP Tablet PC Edition, Windows Vista Service Pack 1 (SP1) (Enterprise, Business, Ultimate), and Windows XP Service Pack 3 (SP3).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Virtual PC-Not suported on this version of Win

Virtual PC je kao stvoren za Windowsa 7 jer ima jednu od najboljih mogucnosti XP MODE. Evo ja se koristim virtual pc-om vec skoro godinu dana na razlicitm operativnim sistemima i sve radi kako treba. Slika sve kaže. Ovo sam sad instalirao da samo dokazem da radi. {#}

14 godina
protjeran
Bečo kaže...

Virtual PC je kao stvoren za Windowsa 7 jer ima jednu od najboljih mogucnosti XP MODE. Evo ja se koristim virtual pc-om vec skoro godinu dana na razlicitm operativnim sistemima i sve radi kako treba. Slika sve kaže. Ovo sam sad instalirao da samo dokazem da radi. {#}

A zašto onda meni neće?:)

SENAID
16 godina
protjeran
Bečo kaže...

Da i? XD..

http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/

Straight Edge
14 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...
Bečo kaže...

Da i? XD..

http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/

Da, ali mi traži Genuine Check :), a znaš već, nebi o tome, da dobim žuti karton{#}

SENAID
17 godina
neaktivan
Senaid_gates kaže...

Dakle, kao što možete vidjeti iz naslova, skinuo sam Virtual PC 2007, prvo sa DreamSparka, zatim ODAVDE, ali ponovno isti problem.
Korstim Windows 7 Ultimate 32-Bit.

Instaliraj ovo

Update for Windows 7 (KB977206) 

Ovo omogucuje instalaciji na hardware koji ne podrzava virtualizaciju, dakle samo softverski

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.
14 godina
neaktivan
Senaid_gates kaže...
Da, ali mi traži Genuine Check :), a znaš već, nebi o tome, da dobim žuti karton{#}

Evo ja prosao genuine check iako mi nije orginal (100% piratski). Normalno sam skinuo hotfix koji je dao lazo.

Slika

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice