Dakle, kao što možete vidjeti iz naslova, skinuo sam Virtual PC 2007, prvo sa DreamSparka, zatim ODAVDE, ali ponovno isti problem.
Korstim Windows 7 Ultimate 32-Bit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
32 ili 64 bita?
32 bita.
Nema win7 na popisu system requirementsa... :/
It runs on Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Ultimate, Windows XP Professional, Windows XP Tablet PC Edition, Windows Vista Service Pack 1 (SP1) (Enterprise, Business, Ultimate), and Windows XP Service Pack 3 (SP3).
Virtual PC je kao stvoren za Windowsa 7 jer ima jednu od najboljih mogucnosti XP MODE. Evo ja se koristim virtual pc-om vec skoro godinu dana na razlicitm operativnim sistemima i sve radi kako treba. Slika sve kaže. Ovo sam sad instalirao da samo dokazem da radi. 
Virtual PC je kao stvoren za Windowsa 7 jer ima jednu od najboljih mogucnosti XP MODE. Evo ja se koristim virtual pc-om vec skoro godinu dana na razlicitm operativnim sistemima i sve radi kako treba. Slika sve kaže. Ovo sam sad instalirao da samo dokazem da radi. 
A zašto onda meni neće?:)
Da i? XD..
Da i? XD..
Da, ali mi traži Genuine Check :), a znaš već, nebi o tome, da dobim žuti karton
Dakle, kao što možete vidjeti iz naslova, skinuo sam Virtual PC 2007, prvo sa DreamSparka, zatim ODAVDE, ali ponovno isti problem.
Korstim Windows 7 Ultimate 32-Bit.
Instaliraj ovo
Update for Windows 7 (KB977206)
Ovo omogucuje instalaciji na hardware koji ne podrzava virtualizaciju, dakle samo softverski