Uzastopno rušenje Windows messengera?

poruka: 11
|
čitano: 1.468
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao što sam naslov teme govori, prije dan-dva mi se pojavio problem s rušenjem messengera. Instalirao sam ovu novu verziju, 2011. (koja mi se, ajmo reći, uopće ne sviđa) i to prije otprilike 2-3 mjeseca. I radilo je solidno, kako bi i trebalo raditi, ali odjednom se program počeo rušiti, i to bez neke 'najave'. Dakle, želim promjeniti status, zablokirao se, ispiše se kao uvijek 'windows live messenger has stopedd working' itd itd. Pokrenuo sam ga opet, i onda je stajao neko vrijeme, i kad sam pokušao nekoga pozvati u razgovor, opet je istu stvar napravio. To mi je bilo sumnjivo, te sam otišao u add/remove programs te sam odabrao opciju repair, ali i nakon toga stvar je ostala posve ista, čak i gora, pošto se sada ruši par sekundi nakon što je pokrenut. Deinstalirao sam ga, opet instalirao, opet isto. Pokušao sam s starijom verzijom, opet ista stvar. Onda opet nova verzija, drugi jezik, i opet... Takvo što nisam nikad doživio od strane windowsa. Trenutačno imam aMSN, ali na njega se ne mogu naviknuti...Ima li tko kakve ideje o čemu se tu radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jedino što mi pada na pamet je da slučajno ne koristiš IE9 beta ?

meni su bili neki problemi sa tom novom verzijom 2011 dok nisam napravio update i sve zakrpe za IE8 iako ga ja ne koristim, već samo WLM ide preko njega na net.

kad već nema pive i ćevapa i jedno hvala bi pomoglo .-))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koristim miješano firefox i operu, IE9 sam probao par puta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

isprobaj onda potpuno maknuti IE9 sa kompa i vratiti IE8 sa svim zakrpama i updateima.

ko zna možda je to samo taj tip problema jer nisu sve još uigrali da radi ko urica jedno sa drugim.

kad već nema pive i ćevapa i jedno hvala bi pomoglo .-))
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
RE: Uzastopno rušenje Windows messengera?

Da li uistinu IE9 stvara probleme možeš provjeriti ugrađenim Resource Monitorom. Kada ti WLM prestane reagirati klikni na Start -> u tražilicu upiši Resource Monitor i klikni na njega. U prozoru koji će se otvoriti pronađi WLM-ov proces (bit će označen crvenom bojom), zatim desni klik na njega i opcija Analyze Wait Chain. Tu će biti nabrojani procesi zbog kojih je prestao reagirati.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 16:32 (deadman).
17 godina
neaktivan

Evo, došla mi je ova informacija (da još barem radi ovaj upload slika kako bi trebao, bilo bi sve super) :

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 17:39 (Riker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li se netko šali ili se stvarno tu ne može uplodati niti jedna jedina slika??

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 17:55 (Riker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

Da li se netko šali ili se stvarno tu ne može uplodati niti jedna jedina slika??

Probaj sa IE-om. Meni jedino u njemu radi upload slika.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina

Obriši ga i nanovo ga instaliraj.. do prije 3min sam i ja imao taj problem i sad sam ga rješio..

edit://

Sry... sad vidim da si to već radio.. :(

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: "Mozda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda"
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 17:53 (Top Bugovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Obriši ga i nanovo ga instaliraj.. do prije 3min sam i ja imao taj problem i sad sam ga rješio..

Koga? Messenger? Pa napisao sam da sam probao najmanje 3-4 puta...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice