Ovako,prvo izvinite,al ovaj problem sto imam mi otezava da pregleam forum pa mi je ovako najbolje da pitam i da dobijem odgovor
Ovako,imao sam par problema na laptopu oko pregrijavanja i kontaktiram HP preko Emaila i oni mi kazu da updatujem BIOS.Dali mi link skinuo neki programcic i falshovo mi BIOS.I nakon sto se laptop ugasio pa upalio,slika je toliko tamna da jedino kada se dobro zagledam vidim ikonice,al jedva,pa sam zbog toga poveza na externi monitor,ali rezolucija je ko za 100godisnjake,prevelika.
Koliko sam ja shvatio driveri nevaljaju,ili nesto nestima oko njih.Kada se laptop upali ATI Catalist Centar prozor se upali i kaze da program nije podrzan ili tako nesto pa se treba updateovat.Odem na AMD stranicu skinem novi instaliram i nista,nema mi ga nigjde,btw nisam izbrisao prije stari.A GPUz mi kaze da je jedina graficka na laptopu Standar graphic adapter.
Moje pitanje je,da li sam puno sta zezno,kako cu popravit,smijem li izbrisat skroz Catalist da mi nista od njega ne ostane,hocul onda imat sliku na externom monitoru makar.
PS.jos sam zaboravio dotat,kada sam kupio laptop,desnim klikom na desktop bio je meni "configure switcable graphic" i tu sam moga izabrati neku Intelovu i ovu HD5470. a sada mi nema tog menia.
Laptop je HP G72