Evo svaki put kad idem nešto skidat na torrentu dobijem enki error "Greška:Nije moguće izvršiti zahtjev zbog pogrešeke U/I uređaja" to mi se svaki drugi put pojavljuje kad skidam a neznam kako to riješiti
Evo svaki put kad idem nešto skidat na torrentu dobijem enki error "Greška:Nije moguće izvršiti zahtjev zbog pogrešeke U/I uređaja" to mi se svaki drugi put pojavljuje kad skidam a neznam kako to riješiti

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
                    Napravio sam error quick scan i imam smao 1 oštečen block a u health mi je crven spin up time a health status je ok uz to piše mi na torrentu da nisam dostupan drugima
evo loga http://www.zaslike.com/files/5t56871hiiqu9uggbuia.jpg

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
                    Napravi Full Scan jer qucik scan je koda da si promjenio pola paste na procesoru.
to je još gore još viš oštečenih blokova al nezz jel do harda jer kad svaki put novi scan napravim različit je rezultat prvo je bilo 1 oštečen sad je 8 a prije toga 3a sa hardom ovak uopće nemam problema u apsolutno ničemu niti prebacivanju niti brzini prebacivanja i podaci su normalni sve što se na njemu nalazi radi savršeno samo to s torrentom inaće imam WD caviar green 7200rpm 3TB
to je još gore još viš oštečenih blokova al nezz jel do harda jer kad svaki put novi scan napravim različit je rezultat prvo je bilo 1 oštečen sad je 8 a prije toga 3a sa hardom ovak uopće nemam problema u apsolutno ničemo niti prebacivanju niti brzini prebacivanja i podaci su normalni sve što se na njemu nalazi radi savršeno samo to s torrentom inače imam WD caviar green 7200rpm 3TB
Pravi backup što prije, jer se bad sectori samo proširuju. Nosi u servis.
to je još gore još viš oštečenih blokova al nezz jel do harda jer kad svaki put novi scan napravim različit je rezultat prvo je bilo 1 oštečen sad je 8 a prije toga 3a sa hardom ovak uopće nemam problema u apsolutno ničemo niti prebacivanju niti brzini prebacivanja i podaci su normalni sve što se na njemu nalazi radi savršeno samo to s torrentom inače imam WD caviar green 7200rpm 3TB
Pravi backup što prije, jer se bad sectori samo proširuju. Nosi u servis.
neda mi piše došlo je do pogreške parametar nije ispravan
ma ovo je smiješno idem opet jedan quick scan kao iprije gdje sam imo par sektora bad i sad opet idem i sve zeleno nijedan error jel postoji još koji program da provjerim ? dal mogu napraviti chkdsk il tak neš jer sad je sve u redua nevjerujem da je gotov nije ni godinu dana star usto platio sam ga bome dosta da bi ošo brzo
A daj napravi full scan  
Si pokrenuo Error Scan ne quick znači bez ove kvačice gore.
Si pokrenuo Error Scan ne quick znači bez ove kvačice gore.
pa da vidi 8 i pol sati je radio scan
Ona je HDD uredu nešto ti s UTorrent ne štima.
Pozdrav svima,
Da vam se ukratko predstavim ja nisam neki master sa kompjuterima ali nešto znam a nešto ne znam.  E zato vam se javljam.  Dame i gospodo, imam utorrent, na njemu sam naskidala stvari da me je bilo strah pogledati 
, i sinoć sam skidala iskrena da vam budem Bogovi su pali na tjeme, i to je bilo oko 2GB, i s obzirom da li je do brzine ili do nečeg drugog, dosadilo mi čekati i ja sam isključila svoju damu da ide pajkiti.  Danas upalim svoju damu, kada nema ništa blank no any torrent od od prije 2 mjeseca. Sve su mi nule gdje piše seedin, completed itd.  Suprug je uradio restore ali opet ništa.  Pregledala help nema ovaj problem.  Naravno, da naglasim da nisam ništa delete, iako sam uradila file u posebnim folderima, i oni su tu nisu nestali.  Please advise me!!!! Ne znam šta da radim, a više ne mogu ni skidati ništa jer su demonoid ukinuli 
.  A ovo zadnje sam skinula sa Pirate bay (valjda me neće zatvoriti) 
.
Zahvaljujem se unaprijed.
Nakon što sam nadogradio utorrent na zadnju verziju (3.2), sada mi odmah počinje preuzimati datoteke. Prije mi je otvarao prozor da s mogućnošću odabira foldera koje želim skinuti, a toga sad nema, niti igdje mogu naći kako da ponovno uključim.
Ima li tko iskustava sa time?