Torrent problem

poruka: 16
|
čitano: 6.435
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Torrent problem

Evo svaki put kad idem nešto skidat na torrentu dobijem enki error "Greška:Nije moguće izvršiti zahtjev zbog pogrešeke U/I uređaja" to mi se svaki drugi put pojavljuje kad skidam a neznam kako to riješiti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Torrent problem
U/I uređaj=Ulazno/izlazni uređaj. Sugerira problem sa hard diskom. Napravi error i health scan sa HD Tuneom.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan
Torrent problem

Napravio sam error quick scan i imam smao 1 oštečen block a u health mi je crven spin up time a health status je ok uz to piše mi na torrentu da nisam dostupan drugima

evo loga http://www.zaslike.com/files/5t56871hiiqu9uggbuia.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 22:52 (Iv4n0u5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Disk ti je gotov. Nosi ga na reklamaciju ili kupi novi.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan
Torrent problem

Napravi Full Scan jer qucik scan je koda da si promjenio pola paste na procesoru.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torrent problem

to je još gore još viš oštečenih blokova al nezz jel do harda jer kad svaki put novi scan napravim različit je rezultat prvo je bilo 1 oštečen sad je 8 a prije toga 3a sa hardom ovak uopće nemam problema  u apsolutno ničemu niti prebacivanju niti brzini prebacivanja i  podaci su normalni sve što se na njemu nalazi radi savršeno samo to s torrentom inaće imam WD caviar green 7200rpm 3TB

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 23:36 (Iv4n0u5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...

to je još gore još viš oštečenih blokova al nezz jel do harda jer kad svaki put novi scan napravim različit je rezultat prvo je bilo 1 oštečen sad je 8 a prije toga 3a sa hardom ovak uopće nemam problema  u apsolutno ničemo niti prebacivanju niti brzini prebacivanja i  podaci su normalni sve što se na njemu nalazi radi savršeno samo to s torrentom inače imam WD caviar green 7200rpm 3TB

Pravi backup što prije, jer se bad sectori samo proširuju. Nosi u servis.

Dafuq I just read?
15 godina
neaktivan
SaidSikiraX kaže...
Iv4n0u5 kaže...

to je još gore još viš oštečenih blokova al nezz jel do harda jer kad svaki put novi scan napravim različit je rezultat prvo je bilo 1 oštečen sad je 8 a prije toga 3a sa hardom ovak uopće nemam problema  u apsolutno ničemo niti prebacivanju niti brzini prebacivanja i  podaci su normalni sve što se na njemu nalazi radi savršeno samo to s torrentom inače imam WD caviar green 7200rpm 3TB

Pravi backup što prije, jer se bad sectori samo proširuju. Nosi u servis.

neda mi piše došlo je do pogreške parametar nije ispravan

15 godina
neaktivan
Torrent problem

ma ovo je smiješno idem opet jedan quick scan kao iprije gdje sam imo par sektora bad i sad opet idem i sve zeleno nijedan error jel postoji još koji program da provjerim ? dal mogu napraviti chkdsk il tak neš jer sad je sve u redua nevjerujem da je gotov nije ni godinu dana star usto platio sam ga bome dosta da bi ošo brzo

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 0:02 (Iv4n0u5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Torrent problem

A daj napravi full scan  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 9:20 (WrongType).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WrongType kaže...

A daj napravi full scan  {#}

evo sa novijom verzijom HD Tune imam samo (C7) DMA CRC error count warning

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 9:27 (Iv4n0u5).
13 godina
neaktivan
Torrent problem

Si pokrenuo  Error Scan ne quick znači bez ove kvačice gore.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 9:33 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WrongType kaže...

Si pokrenuo  Error Scan ne quick znači bez ove kvačice gore.

pa da vidi 8 i pol sati je radio scan

13 godina
neaktivan
Torrent problem

Ona je HDD uredu nešto ti s UTorrent ne štima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Torrent problem

Pozdrav svima,

Da vam se ukratko predstavim ja nisam neki master sa kompjuterima ali nešto znam a nešto ne znam.  E zato vam se javljam.  Dame i gospodo, imam utorrent, na njemu sam naskidala stvari da me je bilo strah pogledati {#}{#}, i sinoć sam skidala iskrena da vam budem Bogovi su pali na tjeme, i to je bilo oko 2GB, i s obzirom da li je do brzine ili do nečeg drugog, dosadilo mi čekati i ja sam isključila svoju damu da ide pajkiti.  Danas upalim svoju damu, kada nema ništa blank no any torrent od od prije 2 mjeseca. Sve su mi nule gdje piše seedin, completed itd.  Suprug je uradio restore ali opet ništa.  Pregledala help nema ovaj problem.  Naravno, da naglasim da nisam ništa delete, iako sam uradila file u posebnim folderima, i oni su tu nisu nestali.  Please advise me!!!! Ne znam šta da radim, a više ne mogu ni skidati ništa jer su demonoid ukinuli {#}.  A ovo zadnje sam skinula sa Pirate bay (valjda me neće zatvoriti) {#}.

Zahvaljujem se unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrent problem

Nakon što sam nadogradio utorrent na zadnju verziju (3.2), sada mi odmah počinje preuzimati datoteke. Prije mi je otvarao prozor da s mogućnošću odabira foldera koje želim skinuti, a toga sad nema, niti igdje mogu naći kako da ponovno uključim.

Ima li tko iskustava sa time?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice