sta je subtitle i kako ga ubaciti u video?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to ti je onaj prijevod na filomovima ono sto ti pise slovima bijelo kuzis ako u filmu govore recimo na engleskom to ti je onaj prijevod sto bude recimo na hrvatski a ubacis ga tako sto ga prenes u player s kojim gledas a na dvd playerima imas tu opciju tijekom filma ali kad przis na cd ime filma i prijevoda stavis da ti bude isto
EDIT: mene vise zanima kako napravit titlove
Stvarno pitaš il zezaš?
Ubacuješ ih ovisno o programu koji koristiš za gledanje filmova.
Edit: pardon, već odgovoreno.
@MarioVK
Kako to mislis "napraviti titlove"? To su obicne tekstualne datoteke koje mozes raditi i u notepadu ako ti je bas frka. Ali je elegantnije koristiti neki program za tu namjenu, npr. subtitle workshop.
to ti je onaj prijevod na filomovima ono sto ti pise slovima bijelo kuzis ako u filmu govore recimo na engleskom to ti je onaj prijevod sto bude recimo na hrvatski a ubacis ga tako sto ga prenes u player s kojim gledas a na dvd playerima imas tu opciju tijekom filma ali kad przis na cd ime filma i prijevoda stavis da ti bude isto
EDIT: mene vise zanima kako napravit titlove
Ovo je jako čudno, ali pohvalno! Čudi me da ga netko nije ismijao zbog pitanja
što se tiće tvog pitanja, imaš par programa a najbolje ti ih je raditi u Srt formatu, a frend mi je rekao da ovaj program nije loš, ali ja ga nisam koristio. Uživaj
ma to me cisto zanimalo sumnjam da cu ja to ikad napravit jer za to treba strpljenja i vremena :D