Šta je subtitle?

poruka: 6
|
čitano: 2.148
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što je subtitle?

sta je subtitle i kako ga ubaciti u video?

Bug Forumer

0 0 hvala 0
17 godina
Šta je subtitle?

to ti je onaj prijevod na filomovima ono sto ti pise slovima bijelo kuzis ako u filmu govore recimo na engleskom to ti je onaj prijevod sto bude recimo na hrvatski a ubacis ga tako sto ga prenes u player s kojim gledas a na dvd playerima imas tu opciju tijekom filma ali kad przis na cd ime filma i prijevoda stavis da ti bude isto

EDIT: mene vise zanima kako napravit titlove

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 18:59 (MarioVk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šta je subtitle?

Stvarno pitaš il zezaš?

Ubacuješ ih ovisno o programu koji koristiš za gledanje filmova.

Edit: pardon, već odgovoreno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 19:03 (blacko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Šta je subtitle?

@MarioVK

Kako to mislis "napraviti titlove"? To su obicne tekstualne datoteke koje mozes raditi i u notepadu ako ti je bas frka. Ali je elegantnije koristiti neki program za tu namjenu, npr. subtitle workshop.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 19:04 (rustweaver).
17 godina
RE: Šta je subtitle?
MarioVk kaže...

to ti je onaj prijevod na filomovima ono sto ti pise slovima bijelo kuzis ako u filmu govore recimo na engleskom to ti je onaj prijevod sto bude recimo na hrvatski a ubacis ga tako sto ga prenes u player s kojim gledas a na dvd playerima imas tu opciju tijekom filma ali kad przis na cd ime filma i prijevoda stavis da ti bude isto

EDIT: mene vise zanima kako napravit titlove

Ovo je jako čudno, ali pohvalno! Čudi me da ga netko nije ismijao zbog pitanjaNeodlučan

što se tiće tvog pitanja, imaš par programa a najbolje ti ih je raditi u Srt formatu, a frend mi je rekao da ovaj program nije loš, ali ja ga nisam koristio. Uživaj

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
17 godina
Šta je subtitle?

ma to me cisto zanimalo sumnjam da cu  ja to ikad napravit jer za to treba strpljenja i vremena :D

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice