Možete mi preporučiti neki font slova iz worda ili nekog drugog sličnog programa,da je nešto slično monotype corsiva,nešto u retro stilu,dosta mi je važno jer trebaju biti baš malo neobična,lijepa slova....
hvala
Možete mi preporučiti neki font slova iz worda ili nekog drugog sličnog programa,da je nešto slično monotype corsiva,nešto u retro stilu,dosta mi je važno jer trebaju biti baš malo neobična,lijepa slova....
hvala
Ti trebaju ta slova i za citanje ili samo za pisanje? 
hvala
odeš na ovu stranicu, tamo si odabereš font koji ti se sviđa (ima ih na tisuće-i svaki ima svoj prewiew), skineš, extractaš, i ubaciš taj font (copy-paste) u c:windows-fonts i taj font ti se pojavi u wordu, photoshopu ili bilo kojem alatu koji ima mogućnost promjene fonta.
Thx Robisiera, taj Neuropol nema u MS Office 2000?
Thx Robisiera, taj Neuropol nema u MS Office 2000?
nisam siguran, ja koristim office 2007.
Ima stvarno odličnih fontova,ali jedini problem je šta ih 90% ako ne i više uopće nema hrvatske znakove i zato sve pada u vodu.....
....i ubaciš taj font (copy-paste) u c:windows-fonts i taj font ti se pojavi u wordu, photoshopu ili bilo kojem alatu koji ima mogućnost promjene fonta.
To nije dobar nacin instalacje fonta
....i ubaciš taj font (copy-paste) u c:windows-fonts i taj font ti se pojavi u wordu, photoshopu ili bilo kojem alatu koji ima mogućnost promjene fonta.
To nije dobar nacin instalacje fonta
ma da? može i copy-paste, a može i opcija instal. isprobao sam, i s obje opcije mi svi fontovi rade bez problema. ja mislim da je copy-paste jednostavnije. ako ne vjeruješ isprobaj sam.
Ma isprobao sam ja ovo jos na Win 2000, Windows 98 (cini mi se) nije dozvoljavao ovo. Ovim nacinom se znalo desiti da starije inacice Corela zblesave. E sad...ovo na X3, X4 i X5 nisam isprobao.