Slova za pisanje

poruka: 10
|
čitano: 11.788
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Font slova

Možete mi preporučiti neki font slova iz worda ili nekog drugog sličnog programa,da je nešto slično monotype corsiva,nešto u retro stilu,dosta mi je važno jer trebaju biti baš malo neobična,lijepa slova....

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Font slova
Jel baš mora biti tipa Monotype Corsiva?
Meni je lijep Neuropol.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Slova za pisanje

Ti trebaju ta slova i za citanje ili samo za pisanje? Belji se

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kiksy kaže...

Možete mi preporučiti neki font slova iz worda ili nekog drugog sličnog programa,da je nešto slično monotype corsiva,nešto u retro stilu,dosta mi je važno jer trebaju biti baš malo neobična,lijepa slova....

hvala

odeš na ovu stranicu, tamo si odabereš font koji ti se sviđa (ima ih na tisuće-i svaki ima svoj prewiew), skineš, extractaš, i ubaciš taj font (copy-paste) u c:windows-fonts i taj font ti se pojavi u wordu, photoshopu ili bilo kojem alatu koji ima mogućnost promjene fonta.

17 godina
neaktivan

Thx Robisiera, taj Neuropol nema u MS Office 2000?

17 godina
neaktivan
kiksy kaže...

Thx Robisiera, taj Neuropol nema u MS Office 2000?

nisam siguran, ja koristim office 2007.

17 godina
neaktivan

Ima stvarno odličnih fontova,ali jedini problem je šta ih 90% ako ne i više uopće nema hrvatske znakove i zato sve pada u vodu.....

18 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
kiksy kaže...

....i ubaciš taj font (copy-paste) u c:windows-fonts i taj font ti se pojavi u wordu, photoshopu ili bilo kojem alatu koji ima mogućnost promjene fonta.

To nije dobar nacin instalacje fonta

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 1:36 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
robisierra92 kaže...
kiksy kaže...

....i ubaciš taj font (copy-paste) u c:windows-fonts i taj font ti se pojavi u wordu, photoshopu ili bilo kojem alatu koji ima mogućnost promjene fonta.

To nije dobar nacin instalacje fonta

ma da? može i copy-paste, a može i opcija instal. isprobao sam, i s obje opcije mi svi fontovi rade bez problema. ja mislim da je copy-paste jednostavnije. ako ne vjeruješ isprobaj sam.

18 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
ako ne vjeruješ isprobaj sam.

Ma isprobao sam ja ovo jos na Win 2000, Windows 98 (cini mi se) nije dozvoljavao ovo. Ovim nacinom se znalo desiti da starije inacice Corela  zblesave. E sad...ovo na X3, X4 i X5 nisam isprobao.

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice