Prije nekoliko dana sam u jednoj temi postavio pitanje zašto mi se pojavljuje BSOD ali nitko mi nije nista odgovorio. Gledao sam one minidumpove i svaki put mi je pisala neka druga greska zbog koje se srusio komp, pa sam reinstalirao windowse i usred reinstalacije mi se opet srusio makar sam sve izbrisao sa harda i sve na novo krenuo instaliravat...
Po tome sam skuzio da je ocito neki hardverski problem bio u pitanju pa sam se sjetio da sam zadnje ukljucio web kameru u komp i nakon toga sam ju iskljucio i ponovno isao instalirat windowse i normalno su se instalirali i nije mi se vise rusio komp. Web kameru nakon toga više nisam ni uključivao u komp.
Ali sad se dogadaju neke druge stvari... Cesto mi se ruse programi na kompu, npr google chrome se srusi i nemogu ga vise pokrenuti dok ne restartam komp, ili sad zadnje mi se bittorrent srusio i takoder sam morao restartati komp da bi opet uso u njega jer mi inace ako odmah udem nakon sto mi se srusi opet pise da se srusio...
U cemu je tu problem ako netko zna... Dal je uopce softverski? Zato jer sam tek instalirao windowse i sigurno nemam nikakav virus... Svaka pomoć bi dobrodošla jer ludim i neznam šta je pa ako je neki hardverski problem da odnesem na garanciju...