Program koji drži tipku pritisnutu

poruka: 14
|
čitano: 1.716
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Postoji li kakvi program ili neki trk da npr stisnem slovo w za bježanje u igri da ju poslje toga netrebam držati pa da lik sam trči i takve slične stvari?

Hitno mi treba neki takvi program.

Može li se takvo što na keybinderu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 19:16 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koju tipkovnicu imaš?Ne znam za programe,ali znam da moja G15 ima mogućnost snimanja macroa.

alrighty then

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tipkovnica mi je na laptopu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E ovako, uzmeš gumicu, kupiš za 5 kn ako nemaš, pa uzmeš mjeru tipke, i po njoj odrežeš gumicu, zatim uzmeš nešt teže, kao malu čašu, i onda odrezanu gumicu na tipku, pa čašu i vuala...

2 0 hvala 1
17 godina

Znam za koju igru ti treba...... njube

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Program koji drži tipku pritisnutu
Bojko kaže...

E ovako, uzmeš gumicu, kupiš za 5 kn ako nemaš, pa uzmeš mjeru tipke, i po njoj odrežeš gumicu, zatim uzmeš nešt teže, kao malu čašu, i onda odrezanu gumicu na tipku, pa čašu i vuala...

naravno, čaša treba biti puna vode (ili soka, još bolje)!!! Cool

18 godina
neaktivan

I po mogucnosti da je zatvorena jer inace u zaru borbe sok po lapu i voila eto bijelog dima ;)

16 godina
neaktivan

ja sam se time bavio prije par godina...zabio bih olovku između 2 tipke i jedna bi bila stisnuta skroz ^^

btw koja igra?

0 0 hvala 0
16 godina

Ja to u SAMPU drzim tako da stavim sarafciger na w i kombinirke na sarafciger i lijepo trci tak da nema problema Cool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E hvala vam ljudi na prjedlogima i da radi se o sampu trenutno nemam nikakvo vozilo pa mi se neda drzati w jer me zna prst od drzanja boljeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bojko kaže...

Ovaj mi se prjedlog najviše sviđa Smijeh

16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Znam za koju igru ti treba...... njube

Na koju si mislio osim sampa?

16 godina
Gremlin144 kaže...

E hvala vam ljudi na prjedlogima i da radi se o sampu trenutno nemam nikakvo vozilo pa mi se neda drzati w jer me zna prst od drzanja boljeti

LOl pa nije da svom kilazom sjednes na W..Ja ni ne osjetim sta sticem a znam sta stiscem kamoli da me boli od tipkovniceSmijeh

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Gremlin144 kaže...

LOl pa nije da svom kilazom sjednes na W..Ja ni ne osjetim sta sticem a znam sta stiscem kamoli da me boli od tipkovniceSmijeh

Prst sam jednom slomio od drzanja XD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice