Postoji li kakvi program ili neki trk da npr stisnem slovo w za bježanje u igri da ju poslje toga netrebam držati pa da lik sam trči i takve slične stvari?
Hitno mi treba neki takvi program.
Može li se takvo što na keybinderu?
Postoji li kakvi program ili neki trk da npr stisnem slovo w za bježanje u igri da ju poslje toga netrebam držati pa da lik sam trči i takve slične stvari?
Hitno mi treba neki takvi program.
Može li se takvo što na keybinderu?
Koju tipkovnicu imaš?Ne znam za programe,ali znam da moja G15 ima mogućnost snimanja macroa.
Tipkovnica mi je na laptopu
E ovako, uzmeš gumicu, kupiš za 5 kn ako nemaš, pa uzmeš mjeru tipke, i po njoj odrežeš gumicu, zatim uzmeš nešt teže, kao malu čašu, i onda odrezanu gumicu na tipku, pa čašu i vuala...
Znam za koju igru ti treba...... njube
E ovako, uzmeš gumicu, kupiš za 5 kn ako nemaš, pa uzmeš mjeru tipke, i po njoj odrežeš gumicu, zatim uzmeš nešt teže, kao malu čašu, i onda odrezanu gumicu na tipku, pa čašu i vuala...
naravno, čaša treba biti puna vode (ili soka, još bolje)!!! 
I po mogucnosti da je zatvorena jer inace u zaru borbe sok po lapu i voila eto bijelog dima ;)
ja sam se time bavio prije par godina...zabio bih olovku između 2 tipke i jedna bi bila stisnuta skroz ^^
btw koja igra?
Ja to u SAMPU drzim tako da stavim sarafciger na w i kombinirke na sarafciger i lijepo trci tak da nema problema 
E hvala vam ljudi na prjedlogima i da radi se o sampu trenutno nemam nikakvo vozilo pa mi se neda drzati w jer me zna prst od drzanja boljeti
Ovaj mi se prjedlog najviše sviđa 
Znam za koju igru ti treba...... njube
Na koju si mislio osim sampa?
E hvala vam ljudi na prjedlogima i da radi se o sampu trenutno nemam nikakvo vozilo pa mi se neda drzati w jer me zna prst od drzanja boljeti
LOl pa nije da svom kilazom sjednes na W..Ja ni ne osjetim sta sticem a znam sta stiscem kamoli da me boli od tipkovnice
LOl pa nije da svom kilazom sjednes na W..Ja ni ne osjetim sta sticem a znam sta stiscem kamoli da me boli od tipkovnice
Prst sam jednom slomio od drzanja XD