Problem s "Windowsima" ili pak necim drugim.Pomoć!

poruka: 9
|
čitano: 2.203
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako do jucerašnjeg pokretanja laptopa sve je bilo oke. Naime normalno sma koristio laptop te sam ga ugasio, nakon par sati kda sam ga pokrenuo.. imam sto i za vidjeti.. Toliko spor u zivotu nije bio ( nov je). Niti jedan program nisam mogao otvoriti iz prvog pokusaja, i cijelo vrijeme bi mi dolazili neki erori da nmg otvoriti. Ugl uspio sam pokrenuti scan (avg) cijelog laptopa, i jos par programa.. Nakon trosatnog pretrazivanja nasao je cetri virusa, nakon sto sam ih izbrisao od jednom je postao brzi u odnosu na prije, napravio sam defrg diska i tome slicno, ali opet nista nema to nesto kao i prije. Sta bi to moglo biti? Je li to bas zbog tog virusa ili sta? Jer uredno svaki dan scan-am comp s raznim programima i nista mi ne pronade i onda prilikom pokretanja mi bude kao prvoklasno smeće. Ko da sam platio bzvz 5000kn -.-'. Je li bi znao ko kako da vratim to na staro..? da pokusao sam s System recovery ali ista stvar..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Rijesenje je vrlo jednostavno, reinstaliraj windowse.

1 2 hvala 0
14 godina
Re: Problem s "Windowsima" ili pak necim drugim.Po
Sheldonn kaže...

Ovako do jucerašnjeg pokretanja laptopa sve je bilo oke. Naime normalno sma koristio laptop te sam ga ugasio, nakon par sati kda sam ga pokrenuo.. imam sto i za vidjeti.. Toliko spor u zivotu nije bio ( nov je). Niti jedan program nisam mogao otvoriti iz prvog pokusaja, i cijelo vrijeme bi mi dolazili neki erori da nmg otvoriti. Ugl uspio sam pokrenuti scan (avg) cijelog laptopa, i jos par programa.. Nakon trosatnog pretrazivanja nasao je cetri virusa, nakon sto sam ih izbrisao od jednom je postao brzi u odnosu na prije, napravio sam defrg diska i tome slicno, ali opet nista nema to nesto kao i prije. Sta bi to moglo biti? Je li to bas zbog tog virusa ili sta? Jer uredno svaki dan scan-am comp s raznim programima i nista mi ne pronade i onda prilikom pokretanja mi bude kao prvoklasno smeće. Ko da sam platio bzvz 5000kn -.-'. Je li bi znao ko kako da vratim to na staro..? da pokusao sam s System recovery ali ista stvar..

Rjesi se AVG smeca i instaliraj ovo ,u biti ne moras niti se rijesiti Avg-a,jer malwarebytes uredno je kompatibilan sa njim.

Izvrsi update i skeniraj sve!

Ako te nastave i dalje zezati errori jednostavno obavi repair Windowsa.

Sint1 kaže...

Zaista me cudi takav savjet jednoga koji ima 3 zvjezdice{#}

17 godina
Milka30 kaže...
Sheldonn kaže...

Rjesi se AVG smeca i instaliraj ovo ,u biti ne moras niti se rijesiti Avg-a,jer malwarebytes uredno je kompatibilan sa njim.

Sint1 kaže...

Te zvjezdice su samo ukrasi.

14 godina
protjeran
Milka30 kaže...

Sint1 kaže...

A čuj, nije čovjek puno ni pogriješio. Ako je lik naletio na neki gadan malware samo će se namučiti s čišćenjem istog. Ako nema nekakve bitne podatke (može napraviti i bekap) reinstal je najbrža opcija.

Inače, nema tri nego šest zvjezdica. {#}

Najbolja hrana je afrička. Jedeš malo a imaš velik stomak !
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 14:17 (Budokai).
14 godina

Da... reinstall Windowsa,stari hakerski trik!{#}

Ma ipak valja prvo sa necim jednostavnijim nego odma "grlom u jagode"

Avg je (r)nuzno zlo koje obicno dolazi u paketu sa Avg toolbarom-kuš bolje?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Budokai kaže...

reinstal je najbrža opcija.

Pa sigurno da je najbrza opcija. Najbolje lijepo skeniraj sat vremena sa malwarebytesom, pa sat sa avg-om, pa sat se misli sto bi jos moglo biti, a skidanje i instaliranje i restartove necu ni spominjati kao ni vrlo veliku sansu da ti nista od toga navedenog nece pomoci. Windowse instaliras za sat i po i problem je sigurno rijesen. 

14 godina
neaktivan

Pa kako si to uspio ako je nov, neće se ponoviti isto nakon nove instalacije? Reinstalacija nek ti bude zadnja opcija. Tko zna, još ćeš onda zapeti na driverima.

Skeniraj s Malwarebytes-om, počisti s CCleaner-om i slažem se, deinstaliraj AVG. To ti neće oduzeti puno vremena, a možda bude dobro. A čemu svaki dan skenirati komp? To nije potrebno, ako baš hoćeš ograniči to na jednom tjedno. Ne sjećam se kad sam zadnji put skenirao komp, prije godinu dana, više, ne znam.

14 godina
protjeran
Milka30 kaže...

Da... reinstall Windowsa,stari hakerski trik!{#}

Ma ipak valja prvo sa necim jednostavnijim nego odma "grlom u jagode"

A novi hakerski trikovi su nemati pojma što uraditi ako ti sjedne neka gadna napast, mučit se po forumima jedno pet dana i na kraju zbog neznanja kako ukloniti nekakvu dobro ukorijenjenu nepogodu ipak moraš reinstalirati Windowse. {#}

Nisu se svi rodili kao školovani antivirus gurui.

Što ako mu je uletio Slow core break virus !?

Najbolja hrana je afrička. Jedeš malo a imaš velik stomak !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice