Zdravo ljudi, nadam se da mi možete pomoći sa ovim.
Nedavno sam dobio novi komp sa instaliranim windowsima xp professional, i sve je u redu osim media playera. Naime, izgleda čudno (iako piše da je najnovija verzija, 11), i ne mogu nikako otvoriti išta osim "now playing" taba. Tih tabova gore uopće ni nema, pa nemogu do librarya ni ičeg drugog. A i na now playing-u ne rade ti "enhancementsi", tipa equalizer i to, jednostavno se ne otvaraju. Evo, stavljam i sliku, ako išta pomaže.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zdravo ljudi, nadam se da mi možete pomoći sa ovim.
Nedavno sam dobio novi komp sa instaliranim windowsima xp professional, i sve je u redu osim media playera. Naime, izgleda čudno (iako piše da je najnovija verzija, 11), i ne mogu nikako otvoriti išta osim "now playing" taba. Tih tabova gore uopće ni nema, pa nemogu do librarya ni ičeg drugog. A i na now playing-u ne rade ti "enhancementsi", tipa equalizer i to, jednostavno se ne otvaraju. Evo, stavljam i sliku, ako išta pomaže.
Zaboravi na WMP bit ce ti lakse i ustedit ces zivce pogotovo na XP. Kaj se tice videa instaliraj ovaj dole programcic, i mozes gledat bilo koji video bez problema, a za slusanje mjuze izaberi jedan od ovih programa na drugom linku preporucam Jaangle svakak.
http://mpc-hc.sourceforge.net/download-media-player-classic-hc.html
http://www.techsupportalert.com/content/best-free-music-players-and-organizers.htm
Ah ako baš ništa ne uspije prebacit ću se na nešto drugo. Stvar je u tome što sam WMP koristio zadnjih 6 godina, i stvarno sam se naučio na njega, pogotovo na njegov library. Ali hvala na linkovima, idem ih čekautirati za svaki slučaj
poslušaj ramba, i okani se tog smeća wmp-a, danas postoje puno moderniji, kvallitetniji, bolji, ljepši playri od wmp-a. nadam se da ne surfaš na internet exploreru 6.
Ma gle ne mislim ja da je wmp najmoderniji, najkvalitetniji itd; jednostavan je i naučio sam se na njega, upravo zbog njegovog library-a i načina na koji je organiziran. Bez brige, nisam toliki tikvan, ne koristim IE. Gledajte, stvarno bi mi puno značilo ako bi itko imao bar kakvu ideju za popraviti ovo
istu stvar sam imao i ja na bratovom kompu (stariiiiii celeron 667 :) ) i stavio sam nizu verziju i sve ok...
Ili deinstaliraj ovu, pa ponovno instaliraj.
hm hm niti to ne funkcionira, jer kad idem deinstalirati gada on kaže da će se on vratiti na prijašnju verziju wmp-a instaliranog na kompu. A starije verzije nema, tako da se ništa ne dogodi, a nemogu instalirati stariju verziju preko ove nove.
Ako to rabis nema ti pomoci za novije WMP-ove...
Pa kolko ja znam ne, pod properties-ima my computera (znam da ispadam idiot) piše samo da je XP professional
kakav je to wmp??
to izgleda kao 9 a ne 11?
odi na add/remove windows components i makni kvačicu sa wmp te potvrdi, nakon toga bi se trebao obrisat..
skini si sa m$ stranice org win11 i instaliraj (iako je moja preporuka neki drugi player... npr winamp)