Problem sa Task Managerom!!HITNO

poruka: 10
|
čitano: 2.221
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Evo ovako...dns kad sam upalio komp prvo mi se izbacio error za Svchost ali to je vec normalno ali ono cudno je kad sam igrao igru i kad sam isao ctrl+alt+delete u task manager pisalo mi je da je onemogucen od administratora!

Moze kakava pomoc hitno je! pozz

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa Task Managerom!!HITNO
JohnnyBlaze kaže...

Evo ovako...dns kad sam upalio komp prvo mi se izbacio error za Svchost ali to je vec normalno ali ono cudno je kad sam igrao igru i kad sam isao ctrl+alt+delete u task manager pisalo mi je da je onemogucen od administratora!

Moze kakava pomoc hitno je! pozz

za početak dobro razmisli o antivirusu koji koristiš ili ne koristiš pošto su sve situacije gdje sam vidio da je onemogućen task manager bile uzrokovane od strane raznih virusa.

potljam toga pogledaj ovaj link http://www.techtipsgeek.com/re-enable-task-manager-disabled-by-virus/2412/

A vrlo lako moguće da i onaj error za svchost koji spominješ ima veze sa virusima, da bude jasno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 8:30 (Gnjavator).
16 godina
neaktivan
meni to smrdi na neke viruse i spajvere :) Preporucujem skeniranje i ciscenje racunala...
14 godina

Koristim Norton Antivirus sa licencom i meni je dosta dobar i hvata sve viruse(koliko toliko)

Svchost nemam pojma sta je ali vazan mi je Task Manager

0 0 hvala 0
14 godina

Gnjavator hvala sredio sam task manager onim tvojim linkom i radi jedino me jos za*ebava taj Svchost koji izbaci error cim se upali komp...

0 0 hvala 0
17 godina
JohnnyBlaze kaže...

Koristim Norton Antivirus sa licencom i meni je dosta dobar i hvata sve viruse(koliko toliko)

Svchost nemam pojma sta je ali vazan mi je Task Manager

probaj i sa malwarebaytes ili nekim drugim antimalware programom pogledati jer task manager se ne zaključava sam iz čista mira.

...dok ti još radi internet, jer ako imaš neku ažbahu koja šalje viruse okolo možeš očekivati i da ti zaključaju pristup internetu.

14 godina

De nemoj me zezat jos cu i internet izgubit?!?!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...

Dobro.. ne treba dramatizirati sada i ici toliko u krajnost....

Ali svakako znaci napravi skeniranje i ciscenje racunala. Evo za primjer ja koristim Spybot S&D i trenutno ESS koji je u RC verziji (trenutno ESET Smart Security 5), a inace sam koristio ESS 4. To mi je bilo sasvim dovoljno sto se tice zastite, a nekim drugim korisnicima kojima bi sredjivao racunalo znao bih ukljuciti jos i Malwarebytes ili jos nesto trece...

17 godina
JohnnyBlaze kaže...

možda... ako imaš virus koji se šalje okolo onda će stić pritužbe na tebe i onda tvoj davatelj pristupa internetu ako imaš sreće samo onemogući slanje emajlova,  a ako nemaš sreće i dođu malo žešće pritužbe onda ti skroz zabrane pristup, zato kažem da dobro provjeriš imaš li virusa.

sad sam se sjetio još jedne sitnice, odi na GMER i skini si program i pokreni ga pa provjeri ima li koji rootkit koje većina antivirusa ne vidi i nezna ukloniti. Usput u njemu možeš vidjeti i sve procese koji se izvršavaju - iznenadit ćeš se koliko ima procesa i modula koje task manager ne pokazuje :)

17 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...

Gnjavator hvala sredio sam task manager onim tvojim linkom i radi jedino me jos za*ebava taj Svchost koji izbaci error cim se upali komp...

uradi ovako

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice