Problem sa sporim laptopom

poruka: 4
|
čitano: 2.431
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Jako spor laptop

Ovako vec cca godinu dana imam laptop acre aspire 5750ZG laptop je cist solidan i doabr i nakon tog vremena na zalost ja sam ga napunio sa glupostima i svime i jako se usporio steka itd...npr dok sam ga dobio igro sam assassins creed brotherhood sve na high bez problema a sada vise ni ne zelim igricu otvorit jel nema smisla. Skyrim igram 20min lap se ugasi. Ugl trebam neke savjete da ga probam relativno vratit u proslo stanje novi windowsi formatiranje harda ili bilo sta tako. Hvala na svijetima =))

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 23:39 (Wonder).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Jako spor laptop
Wonder kaže...

Ovako vec cca godinu dana imam laptop acre aspire 5750ZG laptop je cist solidan i doabr i nakon tog vremena na zalost ja sam ga napunio sa glupostima i svime i jako se usporio steka itd...npr dok sam ga dobio igro sam assassins creed brotherhood sve na high bez problema a sada vise ni ne zelim igricu otvorit jel nema smisla. Skyrim igram 20min lap se ugasi. Ugl trebam neke savjete da ga probam relativno vratit u proslo stanje novi windowsi formatiranje harda ili bilo sta tako. Hvala na svijetima =))

Zadnja opcija nek ti bude reinstall windowsa ,osim ako nemas nista bitno i nije ti muka,to bi bilo najbolje .. do tad obrisi sve te "gluposti" , skeniraj protvi virusa i ti gluposti , defragmentiraj hdd , to je ono sto mozes uvijek uraditi .. onda ga probaj ocistiti malo , iako sumnjam da za godinu dana moze mu nesto toliko stetiti al ne zna se nikad pa vidi kako ce biti stanje ..ako ti se ugasi , vjerovatno se pregrije , pregledaj malo temperature imas hrpu programa za to , Speedfan npr. pa napisi kakve su ti temperature 

13 godina
neaktivan
Problem sa sporim laptopom

ovako vec sam kreno sa skeniranjem i defrgmentacijom a sto se tice pregrijavanja i temperature dok nista ne igram vrti se na nekoh 67+ stupnjeva a dok igram lagano ide preko 75 imam odo nvdie GPUobsever i tamo pise koliko koristim GPU i koliko su ventilatori aktivni brine me postotak ventilatora koji je stalno na -1 imam i sliku

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa sporim laptopom
Wonder kaže...

ovako vec sam kreno sa skeniranjem i defrgmentacijom a sto se tice pregrijavanja i temperature dok nista ne igram vrti se na nekoh 67+ stupnjeva a dok igram lagano ide preko 75 imam odo nvdie GPUobsever i tamo pise koliko koristim GPU i koliko su ventilatori aktivni brine me postotak ventilatora koji je stalno na -1 imam i sliku

U mene je laptop star 4 godine temperature u idle ne prelaze 60 ..a kad je opterecen onda idu do 72-73 .. a to sto ti pise -1 , to je jer nemas ventilatora na grafickoj , u laptopa nema mjesta za to , imas samo 1 glavni ventilator i to je to 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice