ovako,imam problem sa slikama,slučajno sam obrisao slike s fotoaparata i vratio ih pomoću programa nazad na računalo i sada je problem kada otvaram slike,neke slike hoće otvoriti a neke neće,evo screenshoot pa mi pomognite jer su mi slike važne!
ovako,imam problem sa slikama,slučajno sam obrisao slike s fotoaparata i vratio ih pomoću programa nazad na računalo i sada je problem kada otvaram slike,neke slike hoće otvoriti a neke neće,evo screenshoot pa mi pomognite jer su mi slike važne!
Nadam se da slike nisu bile u tom folderu gdje su sad pre nego sto si ih obriso jer koliko ja znam najbolje je nesto obrisano vracati na drugi hard disk a ne na mjesto izvora jer onda se ispise sve preko podataka i onda ako bude neke greske mos samo poljubit ekran iz zalosti.
NEgo probaj sa drugim programom.
Neznam sad koji nek neki drugi strucniji bugovac kaze ako moze