Problem s realtek driverima

poruka: 7
|
čitano: 1.979
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s realtek driverima

Dobio sam novu maticnu http://www.asus.com/Motherboards/P5KC/ ,problem je sto nema drivera za win7,inst sam par komada drivera,radi to sve al ne kako bi trebalo npr za 5.1 sistem + zvucnici,znaci ima zvuka al neradi kako treba,probao sam podesit sve kao i inace.... Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s realtek driverima
hksaaa kaže...

Dobio sam novu maticnu http://www.asus.com/Motherboards/P5KC/ ,problem je sto nema drivera za win7,inst sam par komada drivera,radi to sve al ne kako bi trebalo npr za 5.1 sistem + zvucnici,znaci ima zvuka al neradi kako treba,probao sam podesit sve kao i inace.... Unaprijed hvala.

Možeš li malo pojasniti ovo gore boldano. Ako ima zvuka onda ti radi, možda je samo stvar postavki.

Inače, ako baš nisi zadovoljan sa driverima na Asusovim  stranicama (vidim da su od 2007.), probaj ove (prvi ili drugi link ovisno da li imaš win 7 32bitne ili 64 bitne). Link

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
neaktivan

Glavni je problem to sto u driverima nemogu podesit na onom Analog back panel ,da si ja sam mogu namjestat za sta mi je koji izlaz,slusalice su kao prednji zvucnici a sto bi trebali biti prednji zvucnici pise Side Speaker out,a prije je bilo front,rear,centar /subwoofer,headset i jednostavno.Eo skidam pa javim

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 10:51 (hksaaa).
14 godina
neaktivan

Sad uopce nema zvuka.

14 godina
neaktivan

Rijeseno.

16 godina
neaktivan
hksaaa kaže...

Glavni je problem to sto u driverima nemogu podesit na onom Analog back panel ,da si ja sam mogu namjestat za sta mi je koji izlaz,slusalice su kao prednji zvucnici a sto bi trebali biti prednji zvucnici pise Side Speaker out,a prije je bilo front,rear,centar /subwoofer,headset i jednostavno.Eo skidam pa javim

Teško je na slijepo troubleshootat, ali ako ti zvuk radi (tj radio je do instalacije ovih novih drivera) moglo bi se pretpostaviti da je audio konektor na matičnoj dobro spojen.

Obično je zelena boja konektora označavala prednje zvučnike, na njih se mogu spojiti slušalice. Ne znam da li dobro tumačim tvoj problem, ali kod mene nema posebnog konektora za slušalice.

Čitam prema manualu tvoje matične ploče: narančasta je center/subwoofer, crna je rear out, siva je side out, plava je line in, rozi je za mikrofon i zeleni je front out ili za slučalice.

Mislim da se to ne može mijenjati softverski.

Noviji driveri bi trebali raditi, ako tebi iz nekog razloga ne rade, pokušaj ponovo sa starima.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
neaktivan

Dok sam imao staru maticnu,isto sam imao 6 konektora,i mogo sam u realtek-u namjestat koji konektor ce mi bit za koji,npr mogao sam spojit slusalice i 5.1 sistem i sve normalno radi,samo kad pojacavam/smanjujem jacinu prednjih zvucnik u driverima automatski mi se smanjuje i na tom konektoru gdje su slusalice.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice