Pozdrav,
situacija je ovakva: imam folder s oko 1000 raznih pdf-ova. Unutar tog foldera postoji još nekoliko podfoldera, no većina pdf-ova je unutar glavnog foldera.
E sad, jedan od podfoldera, nazovimo ga "pročitano" pravi probleme. Kad god s kursorom pređem preko njega ili kad ga krenem otvorit komp se počne smrzavat, no na kraju ga ipak nekako otvorim. No to nije sve, kad ga otvorim u njemu nema ničega, iako sam ja uvjeren da bi trebalo bit nešto unutra. Probao sam ga i obrisat ali ne ide, iako Unlocker (programčić za brisanje 'zaštekanih' datoteka) ne pokazuje da se neka datoteka unutar foldera trenutno koristi. Zbunjen sam. U biti, čim stavim kursor iznad 'glavnog' foldera s pdf-ovima počinju problemi s štekanjem koji kulminiraju pokušajem otvaranja 'pročitano' foldera. Ostali podfolderi se otvaraju glatko. Nedavno sam napravio frišku instalaciju OS-a (Win XP pro SP3), odvrtio sam antivirus nad tim folderomi sve ok. Možda je HD počeo rikavat, ali onda bi valjda i drugi folderi pravili probleme, ne samo taj? Ideje? Hvala.
Dodatak:
Kad kopiram neki fajl u folder "pročitano" on se vidi par sekundi pa nestane. Ako probam ponovo kopirat taj isti fajl u taj folder pita me dali da prekopira preko starog. Znači, fajl je unutra, iako se ne vidi, a komp kaže "folder is empty". Ludilo. :-)
P.S. Nisam siguran jel ovo hardverski ili softverski problem tako da se ispričavam ukoliko sam promašio forum. :-)

) prije nego što formatiram disk.
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!