Potreban savjet

poruka: 17
|
čitano: 1.486
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Potreban savjet

Ovako: Frend mi je rekao da kada upali mozzilu firefox da mu je preko ekrana bude ispisano "You are fool"sada me zanima jeli to moguće i kako se makne ako je upoće moguće ili frend se*eBelji se. I usput i ja imam problem: Kada upalim firefox mi piše"this program failed to star because xull.ds was not found reinstalling may fix this problem" Što da radim?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 21:49 (luxxxfromhell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Potreban savjet
The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 21:46 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Potreban savjet

To su virusi. Koji AV (ako ga uopće imaš) koristiš?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
deadman kaže...

na koje točno misliš na ovo prvo ili drugo?

16 godina
odjavljen
luxxxfromhell kaže...
deadman kaže...

Pita koji antivirus koristiš. (Ako ga imaš)

Ja nemam potpis!?
16 godina

Ovo kod frenda riješi onako kako je opisao Ivan 992 u temi koju je ovdje postao, a svoj problem reinstalacijom Firefoxa.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 21:57 (deadman).
16 godina
neaktivan
Potreban savjet

Ince Mozzila ima jednu foru koja me je dva-tri puta nasmijala!

Kao,"preglednik je pao ili ne moze ucitati stranicu-O KAKVE SRAMOTE(tako nesta)

Fino dobijes tako napisano!He he!

No za "budalu",ipak ti je viruscic u pitanju!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MandaTDI kaže...

Ince Mozzila ima jednu foru koja me je dva-tri puta nasmijala!

Kao,"preglednik je pao ili ne moze ucitati stranicu-O KAKVE SRAMOTE(tako nesta)

Fino dobijes tako napisano!He he!

No za "budalu",ipak ti je viruscic u pitanju!

da ali kao kaže da je kao preko cijelog ekrana i još krvlju kao napisano!! Ja mislim da ipak nešto malo se*e

15 godina
kingmedo kaže...
luxxxfromhell kaže...
deadman kaže...

Pita koji antivirus koristiš. (Ako ga imaš)

imam. Najnoviji avast

16 godina
Potreban savjet

A tvoj frend?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

AVG originalni

15 godina
neaktivan
Potreban savjet
Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio

0 0 hvala 0
16 godina
luxxxfromhell kaže...

AVG originalni

AVG nije među najboljim antivirusima, bolje bi mu bilo da ima Avasta, kao i ti. Ne bi pokupio tog crva.Cool

LeeMoon kaže...

I nije baš, to će mu se pojaviti na svakom browseru kojeg instalira.

15 godina
LeeMoon kaže...

baš inije. kolko ja znam google chrome je meni uzrokovao probleme, npr nisam mogao gledati neke serije na netu XD

15 godina

svima hvala ljudi! rješio sam problem, evo baš sad sam einstalirao firefox-icu :), a frendov problem ću riješit kaanije, ako uopće i je problem :D. usput da ne otvaram teme  laptop mi je crko sinoć. jutros ja odneso bratiću da reinstala winse, on kaže oke za 2 sata dođi po svojh laptop. i Sad ja mislim sve će on napravit instalirat drviere i sve. I tak je bilo no međutim ja dođem doma komp se pali čudno onak kao da je donesen sa smetlišta i kao da ga je tamo kamion smrsko i upale se winsi, i ja skoro padnem u nesvijest! winsi uopće nisu winsi! Nego to nešt kao da je izgubljen signal sve tako! Onak roza crvena žuta i onda lupi bsod! Odnesem ja opet lap do bratića i on sa drugim cd-om od winsa opet reinstalira fino formatira i sve napravi! I opet isto bude! Rješenje?

15 godina
neaktivan
Potreban savjet

Kako misliš Winsi nisu Winsi? Jel ti pokazuje standardno Windows sučelje? Ako pokazuje, a problem je u tim čudnim bojama koje navodiš možda problem treba tražiti u hardwareu.

Možda grafička ili ekran nisu uredu? Možda nije instalirao dobre drivere za grafičku?

Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio

0 0 hvala 0
15 godina
LeeMoon kaže...

Kako misliš Winsi nisu Winsi? Jel ti pokazuje standardno Windows sučelje? Ako pokazuje, a problem je u tim čudnim bojama koje navodiš možda problem treba tražiti u hardwareu.

Možda grafička ili ekran nisu uredu? Možda nije instalirao dobre drivere za grafičku?

zako što se pali kao neznam kao da palim igricu, onako se puni crta na plavom ekranu, i uopće nemogu vidjeti destkop! Jeli mom laptopu došo krajPlač???

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice