Ovako: Frend mi je rekao da kada upali mozzilu firefox da mu je preko ekrana bude ispisano "You are fool"sada me zanima jeli to moguće i kako se makne ako je upoće moguće ili frend se*e
. I usput i ja imam problem: Kada upalim firefox mi piše"this program failed to star because xull.ds was not found reinstalling may fix this problem" Što da radim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postupak je isti............
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/yuotube-nesto-nece/59264.aspx
To su virusi. Koji AV (ako ga uopće imaš) koristiš?
na koje točno misliš na ovo prvo ili drugo?
Pita koji antivirus koristiš. (Ako ga imaš)
Ovo kod frenda riješi onako kako je opisao Ivan 992 u temi koju je ovdje postao, a svoj problem reinstalacijom Firefoxa.
Ince Mozzila ima jednu foru koja me je dva-tri puta nasmijala!
Kao,"preglednik je pao ili ne moze ucitati stranicu-O KAKVE SRAMOTE(tako nesta)
Fino dobijes tako napisano!He he!
No za "budalu",ipak ti je viruscic u pitanju!
Ince Mozzila ima jednu foru koja me je dva-tri puta nasmijala!
Kao,"preglednik je pao ili ne moze ucitati stranicu-O KAKVE SRAMOTE(tako nesta)
Fino dobijes tako napisano!He he!
No za "budalu",ipak ti je viruscic u pitanju!
da ali kao kaže da je kao preko cijelog ekrana i još krvlju kao napisano!! Ja mislim da ipak nešto malo se*e
Pita koji antivirus koristiš. (Ako ga imaš)
imam. Najnoviji avast
A tvoj frend?
AVG originalni
AVG originalni
AVG nije među najboljim antivirusima, bolje bi mu bilo da ima Avasta, kao i ti. Ne bi pokupio tog crva.
I nije baš, to će mu se pojaviti na svakom browseru kojeg instalira.
baš inije. kolko ja znam google chrome je meni uzrokovao probleme, npr nisam mogao gledati neke serije na netu XD
svima hvala ljudi! rješio sam problem, evo baš sad sam einstalirao firefox-icu :), a frendov problem ću riješit kaanije, ako uopće i je problem :D. usput da ne otvaram teme laptop mi je crko sinoć. jutros ja odneso bratiću da reinstala winse, on kaže oke za 2 sata dođi po svojh laptop. i Sad ja mislim sve će on napravit instalirat drviere i sve. I tak je bilo no međutim ja dođem doma komp se pali čudno onak kao da je donesen sa smetlišta i kao da ga je tamo kamion smrsko i upale se winsi, i ja skoro padnem u nesvijest! winsi uopće nisu winsi! Nego to nešt kao da je izgubljen signal sve tako! Onak roza crvena žuta i onda lupi bsod! Odnesem ja opet lap do bratića i on sa drugim cd-om od winsa opet reinstalira fino formatira i sve napravi! I opet isto bude! Rješenje?
Kako misliš Winsi nisu Winsi? Jel ti pokazuje standardno Windows sučelje? Ako pokazuje, a problem je u tim čudnim bojama koje navodiš možda problem treba tražiti u hardwareu.
Možda grafička ili ekran nisu uredu? Možda nije instalirao dobre drivere za grafičku?
Kako misliš Winsi nisu Winsi? Jel ti pokazuje standardno Windows sučelje? Ako pokazuje, a problem je u tim čudnim bojama koje navodiš možda problem treba tražiti u hardwareu.
Možda grafička ili ekran nisu uredu? Možda nije instalirao dobre drivere za grafičku?
zako što se pali kao neznam kao da palim igricu, onako se puni crta na plavom ekranu, i uopće nemogu vidjeti destkop! Jeli mom laptopu došo kraj
???