ovako/samo/od/jedom/mi/se/ovo/desilo/space/mi/vise/ije/razmak/emam/eka/slova/kad/stisem/ctrl/otvara/mi/se/eki/help/pomozite/pls/e/zezam/vas
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj uštekat novu tipkovnicu? 
ahahaha
koji smijesni post 
ahaha, kako sam se nasmijal :)))))
lako/se/smijat/tudem/prolemu/ja/ezam/kaj/da/radim/a/sad/moram/ac/eku/drugu/tipkovicu/makar/e/vjerujem/da/je/do/toga
slusajte/kae/ilo/i/eojte/se/smijat/ovako/igram/cod/i/samo/odjedom/kad/stisem/ctrl/izade/i/otvori/mi/eki/widowshelp/ja/gledam/wtf/ok/aj/resam/ja/Komp/i/opet/sad/idem/pisat/ali/e/radi/space/pa/proam/par/tipki/pa/eradi/i/to/oda/idem/po/drugu/tipkovicu/pak/ece/uc/u/Rupu/a/ecu/kupovat/drugu/dok/e/Vidim/da/je/do/tipkovice
slusajte/kae/ilo/i/eojte/se/smijat/ovako/igram/cod/i/samo/odjedom/kad/stisem/ctrl/izade/i/otvori/mi/eki/widowshelp/ja/gledam/wtf/ok/aj/resam/ja/Komp/i/opet/sad/idem/pisat/ali/e/radi/space/pa/proam/par/tipki/pa/eradi/i/to/oda/idem/po/drugu/tipkovicu/pak/ece/uc/u/Rupu/a/ecu/kupovat/drugu/dok/e/Vidim/da/je/do/tipkovice
sorry ali ja mislim da se ti malo zahebavaš....jel radi on screen keyboard ?? ako da onda kupi novu tipkovnicu
Translation:slusajte kae bilo i nemojte se smijat ovako igram cod i samo odjedom kad stisem ctrl izade i otvori mi neki widowshelp ja gledam wtf ok aj resam ja
Komp i opet sad idem pisat ali ne radi space pa probam par tipki pa neradi i to oda idem po drugu tipkovicu pak nece uc u Rupu(???) a necu kupovat drugu dok ne vidim da je to do
tipkovnice.
Ne mogu vjerovati, ne moraš kupovati novu tipkovnicu, posudi od frenda i probaj.
oke!ezam!kaj!da!radim!sutra!idem!po!ovu!tipkovicu!pa!cemo!vidjet..!emojte!mislit!da!vas!zajehavam!jer!stvaro!e
možel pomoć. Ja sam prije neki dan slučajno prebacio neke dokumente s mog acounta koji su na c disku, na d disk. Nakon sto sam ih ponovo vratio na c disk, ukazao mi se jedan problemčić.navodno kad kliknem na dokument desnim klikom i izaberem opciju SEND TO pojavi mi se samo DVD DRIVE, nema nigdje desktop, mail, computer,... Kako da to popravim odnosno da vratim te opcije? P.S. Greska se pojavljuje samo na mom acountu, ne na drugim.
evo decki dosta smijeha tipkovnica mi se pokvarila ali to nebi bilo nista cudno nego su se neke tipke promjenile svoje "dužnosti" pa mi nije bilo jasno.Uglavnom danas dobio novu tiipkovnicu a sto se tice rupe ovako rupa-utor uglavnom ljepo mi je znati da sam vas dobro nasmijo :D :D