Pomoc/quick

poruka: 14
|
čitano: 1.689
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoc/quick

ovako/samo/od/jedom/mi/se/ovo/desilo/space/mi/vise/ije/razmak/emam/eka/slova/kad/stisem/ctrl/otvara/mi/se/eki/help/pomozite/pls/e/zezam/vas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc/quick

probaj uštekat novu tipkovnicu?  {#}

netko

1 0 hvala 0
16 godina
Pomoc/quick

ahahaha

koji smijesni post {#}

ahaha, kako sam se nasmijal :)))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc/quick

lako/se/smijat/tudem/prolemu/ja/ezam/kaj/da/radim/a/sad/moram/ac/eku/drugu/tipkovicu/makar/e/vjerujem/da/je/do/toga

0 0 hvala 0
16 godina
Pomoc/quick
Jesi prckao po layout-u , da ti se nije mozda zastekao neki gumb tak je meni znalo biti na geniusovim shrotskim tipkovnicama.
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc/quick

slusajte/kae/ilo/i/eojte/se/smijat/ovako/igram/cod/i/samo/odjedom/kad/stisem/ctrl/izade/i/otvori/mi/eki/widowshelp/ja/gledam/wtf/ok/aj/resam/ja/Komp/i/opet/sad/idem/pisat/ali/e/radi/space/pa/proam/par/tipki/pa/eradi/i/to/oda/idem/po/drugu/tipkovicu/pak/ece/uc/u/Rupu/a/ecu/kupovat/drugu/dok/e/Vidim/da/je/do/tipkovice

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoc/quick
mobitel kaže...

slusajte/kae/ilo/i/eojte/se/smijat/ovako/igram/cod/i/samo/odjedom/kad/stisem/ctrl/izade/i/otvori/mi/eki/widowshelp/ja/gledam/wtf/ok/aj/resam/ja/Komp/i/opet/sad/idem/pisat/ali/e/radi/space/pa/proam/par/tipki/pa/eradi/i/to/oda/idem/po/drugu/tipkovicu/pak/ece/uc/u/Rupu/a/ecu/kupovat/drugu/dok/e/Vidim/da/je/do/tipkovice

sorry ali ja mislim da se ti malo zahebavaš....jel radi on screen keyboard ?? ako da onda kupi novu tipkovnicu

''Znam da ništa ne znam.''
18 godina
neaktivan
RE: Pomoc/quick
mobitel kaže...

Translation:slusajte kae bilo i nemojte se smijat ovako igram cod i samo odjedom kad stisem ctrl izade i otvori mi neki widowshelp ja gledam wtf ok aj resam ja 

Komp i opet sad idem pisat ali ne radi space pa probam par tipki pa neradi i to oda idem po drugu tipkovicu pak nece uc u Rupu(???) a necu kupovat drugu dok ne vidim da je to do 

tipkovnice.

***Dont mess with the best or die like the rest***
16 godina
Pomoc/quick
jesil je pokusao iskopcavati,gasiti komp..ili tako nesto
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc/quick

Ne mogu vjerovati, ne moraš kupovati novu tipkovnicu, posudi od frenda i probaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc/quick

oke!ezam!kaj!da!radim!sutra!idem!po!ovu!tipkovicu!pa!cemo!vidjet..!emojte!mislit!da!vas!zajehavam!jer!stvaro!e

0 0 hvala 0
16 godina
Pomoc/quick
ma samo uzmi od prijatelja ili od nekoga da vidis jel to nje !
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc/quick

možel pomoć. Ja sam prije neki dan slučajno prebacio neke dokumente s mog acounta koji su na c disku, na d disk. Nakon sto sam ih ponovo vratio na c disk, ukazao mi se jedan problemčić.navodno kad kliknem na dokument desnim klikom i izaberem opciju SEND TO pojavi mi se samo DVD DRIVE, nema nigdje desktop, mail, computer,... Kako da to popravim odnosno da vratim te opcije? P.S. Greska se pojavljuje samo na mom acountu, ne na drugim.

DB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc/quick

evo decki dosta smijeha tipkovnica mi se pokvarila ali to nebi bilo nista cudno nego su se neke tipke promjenile svoje "dužnosti" pa mi nije bilo jasno.Uglavnom danas dobio novu tiipkovnicu a sto se tice rupe ovako rupa-utor uglavnom ljepo mi je znati da sam vas dobro nasmijo :D :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice