Opera

poruka: 34
|
čitano: 4.557
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Opera
karakteran kaže...
  hvala nidžo za link, nisam znao za to, vjerojatno zato što nikad nisam koristio FF osim kada sam je prije par mjeseci također nakon čitanja postova kako je FF BOG ISUS među browserima, lakomo je odlučio instalirati, pa tko i nebi kad je kako neki kažu u svemu daleko bolja od IE8. no kada sam je instalirao, prokleo sam dan rođenja i zamalo doživio nervni slom, a sve vezano uz bookmarks. deinstalirao sam je nakon pola sata, sat, mučenja da dobijem favorites kao kod IE. misija nemoguće dok mi netko nije objasnio. vrlo komplicirano u poredbi s IE8, a slično kao kod opere ili još gore. nikad više.

da me krivo ne shvatite, poštujem sve što je dobro, nisam zagriženi korisnik ničega da ne bih mogao podnijeti dobronamjernu  istinu vezanu uz program kojeg koristim.

Ne poštuješ ti ništa, pogotovo novitete. Očekuješ da sve bude onako kako ti znaš koristiti, a kad to nije tako i treba naučiti drugačije, štoviše krenuti na viši nivo - nisi sposoban.. Samim time niti nisi za ništa bolje od IE, i to ne IE8 nego IE6. Ne mislim time da IE ne valja, ali ti definitivno nisi tip korisnika koji treba nešto više. Ti si tip kancelarijskog službenika koji radi na računalu jer mora i zna koliko je nužno za posao. Bez uvrede, to je jednostavno tako.

17 godina
Opera

postoji li nešto što bi refreshalo brzo biranje svako nekoliko kao što se mogu refreshati stranice? Bilo bi vrlo korisno

Zajebavanje mate ivanovca sc-ovi http://rapidshare.com/files/401344392/Sprdanje_mate_ivanovca.zip
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Opera

Desni klik na neku stranicu u speed dialu i reload every(sam izaberi koliko).

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Opera

možeš podesiti za svaku stranicu u speed dial-u zasebno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice