Nešto mi na trenutnom win 7 jednostavno jede limit npr za sad vremena provedenih na IM-u skine nekih 200 mb ako ne i više probao sam netlimiterom ali najvise trosi svchost trenutno mi nije jasno šta bi moglo to da bude.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To "nešto" može biti i trojan, pa pokušaj sa skeniranjem računala.
scvhost je servis koj je intergriran u windowsima.... a od viste, a pogotovo 7-ice trosi puno... Neznam tocno kolko tako da bi mogao bit virus a i nemora.... skini si Alviru i bok.... ako nema nema...
Skinuo skenirao sa više antivirusa..nenormalno je ovo bogami..
a onda nista.... standard 7-ice.... ak ti je to previse ili nabavi Flat ili natrag na XP...
a onda nista.... standard 7-ice.... ak ti je to previse ili nabavi Flat ili natrag na XP...
E stvarno si rekel največu glupost koja postoji.Nekaj mu troši promet i ti odma kriviš 7-cu.Daj nemoj se javljati ako nemaš pojima.Kakve veze imaju Windowsi sa tim,kaj tebi ili ostalima koji imaju 7-cu cijelo se vrijeme troši promet?
Autoru:najvjerojetnije je virus,ili ti neki program radi upate,ili Windowsi rade update.Skini neki dobar antivirusni program pa probaj sa njim skenirati.Ja ti preporučam Kaspersky Internet Security.Ja ga imam već skoro godinu dana i niti jedan virus.Samo redovito radiš update,na tjednoj bazi,te sve normalno radi.Imal sam takvih problema prije dok nisam koristil nikakvi antivirus,nakon tjedan-dva po instalaciji Windowsa konstantan download.
TR/Dldr.Small.jrq.3
da li mi je to jelo limit?
TR/Dldr.Small.jrq.3
da li mi je to jelo limit?
Najvjerojatnije tu aplikaciju/objekt stavi u karantenu ili možeš skinuti Bit Defender free edition koji kad detektira virus ili spyware automatski ga briše sa računala..
E stvarno si rekel največu glupost koja postoji.Nekaj mu troši promet i ti odma kriviš 7-cu.Daj nemoj se javljati ako nemaš pojima.Kakve veze imaju Windowsi sa tim,kaj tebi ili ostalima koji imaju 7-cu cijelo se vrijeme troši promet?
Autoru:najvjerojetnije je virus,ili ti neki program radi upate,ili Windowsi rade update.Skini neki dobar antivirusni program pa probaj sa njim skenirati.Ja ti preporučam Kaspersky Internet Security.Ja ga imam već skoro godinu dana i niti jedan virus.Samo redovito radiš update,na tjednoj bazi,te sve normalno radi.Imal sam takvih problema prije dok nisam koristil nikakvi antivirus,nakon tjedan-dva po instalaciji Windowsa konstantan download.
Ja negovorim nikaj protiv 7-ice.... Predobar Windows... Pomeni najbolji..... Ako je nedavno instaliro Windowse moguce je 7-ica skida update.... u 7-icu imas masu programa koji koriste net.... Skoro svi Gadgeti, win defender, Update.... ima tog....