Zanima me kako to riješiti? Treba zapržiti image file od sistema i sad nero jednostavno to javlja da je veća i je želi transformirati u šta sad nesjećam se
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sam ti njemu daj da "transformira" u udf datotečni sustav. (nebu ti fajl transformirao)
nemoj ga pržit kao file, već kao image...
Zanima me kako to riješiti? Treba zapržiti image file od sistema i sad nero jednostavno to javlja da je veća i je želi transformirati u šta sad nesjećam se
Ili stavi ImgBurner i riješio si problem.
Standardni DVD ISO format ne podržava datoteke veće od 2GB (ovo 2GB se ne odnosi na veličinu ISO datoteke koja može biti velika do 4,37GB (4,700,000,000B) kod običnog DVD-a, nego na veličinu pojedinačne datoteke unutar nje. Ukoliko na DVD želiš snimiti datoteku koja je veća od 2GB moraš koristiti paketno snimanje, odnosno kao što su ti već rekli, kod Nera moraš odabrati DVD ROM (UDF) format.
DVD snimač koji je ugrađen u Vistu koristi paketno snimanje.
Imam isti problem sa Nero 10 Multimedia Suite?
Još sam kupio Suite nedavno jer često radim sa videom.
Nakon obrade videa u Nero Vision 10, dekodira (transcoding menu i movies) i krene pržit na DVD..
Napravi onaj Write Lead In nakon minute treba spržit fajlove u DVD Video medij i onda javi error log.
Greška iz log fajla:
[02:43:20] AMCDocBase exception msg: element <NeroAutoEditingTextResources/*> missing under <#document>
[02:43:20] AMCDocBase exception msg: a fatal error occur when parse XML file!
Uzmi neki ozbiljan program za obradu videa. Nero vision je zaj....a.
wtf?
Shame on you nero...!
Idem pržit sa integriranim windows DVD makerom iz Sedmice i sve napravi u par koraka isto kao Nero vision od 50USD sa svim onim silnim điđama i opcijama pa na kraju kad treba zapisati na medij izbaci DVD iz pržilice posljednje 2 min!
Nakon 40 min transkodiranja 4G videa!
Isto ima menu, i još mi se čini brži!
Thanks za poruku.
NEro od verzije 7 je sh.t. To je zadnja verzija koja je radila ono za sto je namijenjenja. Kad sam vidio da je nero 9 narastao na preko 1 gb rekao am pa-pa i instaliroa cdburner xp od 5 MB.
Mis da ću i ja ovo deinstalirat jer sam razočaran.
Samo mi žao para
Držim se ja Windowsa, tamo je još dobro i WMP za ripping i burning, nikad zahebao se s time i ovaj DVD Maker je dns dobro odradio svoje u win7.
Samo što sam prvo bio čuo kao Nero ovo, nero ono, najbolji...