Nemogu Instalirati Adobe CS4 Master Collection zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 3.028
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nemogu Instalirati Adobe CS4 Master Collection

skinuo sam Adobe CS4 master collection. pošto sam je u image-u, trebao sam ga mountati. to sam učinio sa daemon tools. nakon toga sam pokrenuo install, odabrao gdje ga hoću instalirati itd. itd., i kada kliknem na opciju "install" adobe installer mi javi da ubacim disk u drive I (drive I je virtualni disk kreiran pomoću daemon toolsa). što da napravim da ga pokrenem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nemogu Instalirati Adobe CS4 Master Collection
window-u-sobi kaže...

skinuo sam Adobe CS4 master collection. pošto sam je u image-u, trebao sam ga mountati. to sam učinio sa daemon tools. nakon toga sam pokrenuo install, odabrao gdje ga hoću instalirati itd. itd., i kada kliknem na opciju "install" adobe installer mi javi da ubacim disk u drive I (drive I je virtualni disk kreiran pomoću daemon toolsa). što da napravim da ga pokrenem?

Kupi originalan softver i ubaci origanalan CD (ili DVD) u optički pogon.

I see offline people!
16 godina
neaktivan
Sused kaže...
window-u-sobi kaže...

ha-ha jako smiješno. ja sam zamolio stvarno za pomoć. btw pa ko bi dao 24.000 kn samo tako?

17 godina
neaktivan
window-u-sobi kaže...
Sused kaže...
window-u-sobi kaže...

ha-ha jako smiješno. ja sam zamolio stvarno za pomoć. btw pa ko bi dao 24.000 kn samo tako?

Vjeruj mi, ljudi kojima treba CS4 Master Collection sigurno ne dvoje dati ili ne 24000kn. A to, što većina ljudi ovdje pati da ima sve professional, master ili gold edicije je pretjerano. Ukoliko ti baš treba CS4 Master Coolection, vrlo je vjerojatno da na tome misliš i zaraditi, a onda opet nije puno dati 24000kn. Ukoliko ti treba samo malo Photoshopa, postoje adekvatne besplatne zamijene koje bi ti bile sasvim dovoljne.

Inače nisam oštri protivnik piratstva, no ovakve stvari su pretjerane. Ukoliko na softveru misliš zarađivati, kupi ga. Ukoliko ti treba za hobi, nađi besplatnu zamjenu (ili skupi 24000kn iz hobija...) Treba li ti baš Master Collection?

EDIT: Pošto je tema o piratskom softveru, predlažem lock.

I see offline people!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 21:44 (Sused).
17 godina
neaktivan
Sused kaže...

EDIT: Pošto je tema o piratskom softveru, predlažem lock.

Jedna napomena za ubuduce. Ako smatrate da je nesto protivno pravilima foruma slobodno to prijavite jer ovakve poruke kao sto je ova iznad citirana nemaju ucinka dok god mi modovi ne dodjemo pogledat temu. Hvala.

Luca drzimo ti palceve sutra!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice