Ne radi mi desni klik miša. :( Uopće! Danas cijelo jutro od 08:00 radio i eto oko 2 prestao. Ne znam što se dogodilo, samo klikam, klikam i klikam, i ništa! Možete li mi pomoći?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš li kakav drugi miš u blizini da uštekaš i vidiš jeli ti otišao miš ili je softwerski problem.
Imam jedan stari negdje u potkrovlju, ali ima drugačiji ulaz od onog koji je iza na kompu.
Imam jedan stari negdje u potkrovlju, ali ima drugačiji ulaz od onog koji je iza na kompu.
Pa kakav? Ps2 (okrugli)? Serial (podsjeća na VGA konektor)?
I jedan i drugi bi trebali raditi ako imaš odgovarajuće konektore na matičnoj ploči.
Inače ako ti je otišao mikroprekidać na mišu, a imaš stari miš i snalaziš se sa lemilicom to se promijeni za par minuta.
Da, okrugli ali nemam ulaz na kompu za okrugli kabel miša.
Najbolja stvar koju bi ti sad mogao uraditi, je slikati sve konaktore, i barem reći kakavu matičnu imaš?
Da, okrugli ali nemam ulaz na kompu za okrugli kabel miša.
Onda od frenda posudi USB miš kako bi testirao.
Da, nabavit ću od nekog miš, da probam. Ja se iskreno nadam da je u mišu stvar, jer ako je u softveru, onda k vragu.
I hvala na savjetima zasad(dok ne vidim jel u kompu il mišu stvar).
Slobodno pocni traziti novi mis ili jednostavno ne koristi desni klik
o.O Sad je proradio...Ne znam što se događa s mojim kompom više...Javim se ako opet se isključi. Hvala na svim savjetima.
o.O Sad je proradio...Ne znam što se događa s mojim kompom više...Javim se ako opet se isključi. Hvala na svim savjetima.
Virusi? Ili miš koji je na kraju radnog vijeka.
Da si napisao koji miš imaš?!
To se zna dogodit sa Logitech mišem i ako imaš instaliran Setpoint, te priklučen još koji miš na komp..
Meni osobno zna se dogodit jednom u tri mjeseca... Ugasim Setpoin upalim i sve radi ko urica dalje..
Kupio sam CM storm mouse devastator radio je normalno desni klik je onda poceo radit svaki treci cetvrti klik i sad ne radi nikako mis je novi molim pomoc
Kupio sam CM storm mouse devastator radio je normalno desni klik je onda poceo radit svaki treci cetvrti klik i sad ne radi nikako mis je novi molim pomoc
Ako ima garanciju pošalji tamo gdje si kupio.