- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta nije trebalo ići obratno? :/
100% konflikt sa driverima.
Šta nije trebalo ići obratno? :/
100% konflikt sa driverima.
a nismo pazili na to , sta da radimo sad, vec smo probali izbrisat pa ponovo instalirat ati drivere.
a nismo pazili na to , sta da radimo sad, vec smo probali izbrisat pa ponovo instalirat ati drivere.
Probajte sa driver sweeperom sve obrisati. Ako i dalje ne radi, reinstall windowsa.
mislim da je red sve prebacit na D: i rušit sustav, no možda jedino što možda može pomoći je registycleaner. probaj s tim, on uklanja zastarjele unose u registry pa možda upali.
Ma kakav registry...
Ja bi srušio windowse na vašem mjestu i kraj priče. Za 2 tjedna ćete otvorit temu "Baca BSOD, ne znamo zašto". 100%.
Ma kakav registry...
Ja bi srušio windowse na vašem mjestu i kraj priče. Za 2 tjedna ćete otvorit temu "Baca BSOD, ne znamo zašto". 100%.
istina , ja sam to odma reko ali on pila da prije zamjene winsa rijesimo to , ma sredit cu mu ja windowse u nedilju pa ce sve ko novo bit.
Ma kakav registry...
i ja bih isto rušio još nočas da sam na vašem mjestu to je ionako sat- sat i pol vremena.
Ma kakav registry...
i ja bih isto rušio još nočas da sam na vašem mjestu to je ionako sat- sat i pol vremena.
Jeli mislis na registry-cleaner-advanced-edition
Ma kakav registry...
Jeli mislis na registry-cleaner-advanced-edition
pa nisam ga koristio jedno 5 godina pa neznam sadašnju verziju, ali, u pravilu, da.