Ne otvara properties ?

poruka: 11
|
čitano: 1.642
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ne otvara properties ?
Dakle prijatelj mi ima problem , nakon sto smo mu nvidiu 8500gt zamijenili radeonom 4670 , instalirali smo ati catayalist i kasnije izbrisali nvidia drivere, sve radi ali kad se ide desni klik na desktop i properties nista se ne dogada, do cega bi moglo bit ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Ne otvara properties ?
athlon64 kaže...
Dakle prijatelj mi ima problem , nakon sto smo mu nvidiu 8500gt zamijenili radeonom 4670 , instalirali smo ati catayalist i kasnije izbrisali nvidia drivere, sve radi ali kad se ide desni klik na desktop i properties nista se ne dogada, do cega bi moglo bit ?

Šta nije trebalo ići obratno? :/

100% konflikt sa driverima.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
athlon64 kaže...

Šta nije trebalo ići obratno? :/

100% konflikt sa driverima.

a nismo pazili na to , sta da radimo sad, vec smo probali izbrisat pa ponovo instalirat ati drivere.

17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

a nismo pazili na to , sta da radimo sad, vec smo probali izbrisat pa ponovo instalirat ati drivere.

Probajte sa driver sweeperom sve obrisati. Ako i dalje ne radi, reinstall windowsa.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
Ne otvara properties ?

mislim da je red sve prebacit na D: i rušit sustav, no možda jedino što možda može pomoći je registycleaner. probaj s tim, on uklanja zastarjele unose u registry pa možda upali.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ne otvara properties ?
ma windowse ce ovih dana minjat ali treba mu neto privremeno jer mu otac popi zduje jer misli da smo izhebali komp mijenjanjem garafe LOL , probat cu sa ccleanerom registry ocistit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ne otvara properties ?

Ma kakav registry...

Ja bi srušio windowse na vašem mjestu i kraj priče. Za 2 tjedna ćete otvorit temu "Baca BSOD, ne znamo zašto". 100%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ma kakav registry...

Ja bi srušio windowse na vašem mjestu i kraj priče. Za 2 tjedna ćete otvorit temu "Baca BSOD, ne znamo zašto". 100%.

istina , ja sam to odma reko ali on pila da prije zamjene winsa rijesimo to , ma sredit cu mu ja windowse u nedilju pa ce sve ko novo bit.

15 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Ma kakav registry...

i ja bih isto rušio još nočas da sam na vašem mjestu to je ionako sat- sat i pol vremena.

16 godina
neaktivan
xuodin kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ma kakav registry...

i ja bih isto rušio još nočas da sam na vašem mjestu to je ionako sat- sat i pol vremena.

Jeli mislis na registry-cleaner-advanced-edition

st
15 godina
protjeran
-komodo- kaže...
xuodin kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ma kakav registry...

Jeli mislis na registry-cleaner-advanced-edition

pa nisam ga koristio jedno 5 godina pa neznam sadašnju verziju, ali, u pravilu, da.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice