Ljudi pomagajte kako god znate i umijete....Instaliro sam "Vista Transformation Pack" i sad sam pokusao izbrisat i izbrisao je se program stil se vratio ali nikako izgled ikona programa i mapa nemogu da vratim....POMAGAJTE!!!!...Format C nikako...!:....POMOĆ!!...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se mozes vratiti pomocu System Restore-a par dana u nazad?
-reinstall.
Jel se mozes vratiti pomocu System Restore-a par dana u nazad?
Nema sanse......
Reinstall windowsa nedolazi u obzir imal kakav program bilo sta...Samo da to sra.e izbrisem sa kompa
-jel znaš razliku između install i reinstall? ovih dva slova nešto znače.
Ma znam ljudi molim vas ko Boga pomozite...!!!! ,,,,. :( :( :( :(
vrati se na koji datum prije te vesele instalacije i zezanja ( restore point ) 
ako nisi brisao ručno u C\:vtp imaš stare ikone i sve drugo ili C\:program files:vtp
druga opcija je pomoću tweak ui programa
link:
sretno
ako nisi brisao ručno u C\:vtp imaš stare ikone i sve drugo ili C\:program files:vtp
link:
http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUIPowertoySetup_ia64.exe
sretno
Daboga živo 1000000000000000000000000000000000 godina...Ovo ti nikad necu zaboravit.......HVALA TI,neznam kako bi ti se oduzio... :)))))))))))))))))))))
NIKAD VISE UREĐIVAT WINDOWS....
link:
http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUIPowertoySetup_ia64.exe
sretno
Daboga živo 1000000000000000000000000000000000 godina...Ovo ti nikad necu zaboravit.......HVALA TI,neznam kako bi ti se oduzio... :)))))))))))))))))))))
NIKAD VISE UREĐIVAT WINDOWS....
jedno hvala na post koji ti je pomogao dovoljno za početak 
Cek, sta ti je rijesilo? Restore ili uninstall pomocu tweak-a?
Uninstall pomoću tweaka,jer je autor rekao da ne dolazi u obzir reinstall,ne znam zašto.
Pretpostavljam, jer mu je kolega u tom postu spomenuo restore point i tweak, a posto je meni odgovorio da ni system restore ne dolazi u obzir, onda bi trebalo da je tweak u pitanju, ali reko da nam potvrdi.. U svakom slucaju, vazno je da je zadovljan! 
Pozdrav