decko smiri hormone...
Ajde mir jeb*te spamere. Niko nema nikakvu dobit ako ti ukrade MSN (nije to steam iili paypal), pa ja zbog toga mislim da ti muljas. Imas 1000 hack foruma pa si trazi keyloggere.
Meni nekidan ukrali steam ali mi se neda zajebavati s tim da mi ga vrate. Nije vrijedno 30 dolara.
I ako oces hackati
GMT! GMT! GMT! Googlaj Majke Ti!!!
gle postoje ti programi keyloggery.... najpoznatiji su ti Actual Spy i REFOG.... sigurno ti je netko od poznanika to učinio-instalirao ti jedan od ova 2 programa.... otvorio jedan od njih i u opcijama podesio da ti snima sve što tipkaš i da se LOG šalje na njegov mail i potom je uključio opciju da se program sakrije da ne bude nigdje vidljiv i zatim zatvori program.... i tako ti jednog dana odeš na komp i na net pa msn zatim upišeš lozinku i mail i tako se ti logiraš i dopisivaš s frendovima a keylogger to sve lijepo snima i onda pošalje LOG na mail i tako ti taj netko dobije sve što si tipkao uključujući tvoj mail i lozinku i dok ti odeš offline pa na spavanac laku noć.... on ti za to vrijeme uđe u tvoj msn promijeni sve podatke i onda se ti lijepo probudiš i ono kakav lijep sunčan dan i odeš na msn da to podijeliš s frendovima kad ono više ti neće ući u msn i zatim slijed koji ti je k... u pm heheeh i onda odeš na najbliži forum i prijaviš svoj problem.... tako ti to ide.... međutim Actual Spy možeš otvoriti ako pritisneš ove tipke istovremeno: CTRL + ALT + SHIFT + F8 a za REFOG ti je isto samo što nije F8 nego K: CTRL + ALT + SHIFT + K
pa zato pokušaj otvorit tako program... ako ti se otvori znači da je to to ali ako je on to još dodatno zaštitio i stavio lozinku na taj keylogger onda si ga lijepo naje... ali još ima nade ako ne želiš da ti sve snima što radiš onda instaliraš neki od programa za brisanje spyware-a koji ne vole te keylogger-e pa će ga u 99% slučajeva naći i onda ga izbriši tako.... kažem da ti sve snima ( da sve.. tako i mislim jer ti keyloggery mogu praviti screenshotove i snimati koje programe otvaraš, kad ih zatvarš itd)
iako ja mislim da ti tu nas sve vrtiš oko malog prsta jelda
srdačan pozdrav
pa zasto bi lago kvragu... znas da ovdje isto vec imam jedan acc?? kao radeon pro i sad sam s njim napisao dosta poruka al posto mi je mail od msn sve je u kurc.... zato mi treba taj glupi pass... da sredim forume i slc.
neko mi je ukrao pasword na msn-u sta da radim
neko mi je ukrao pasword na msn-u sta da radim
Ajde mir jeb*te spamere. Niko nema nikakvu dobit ako ti ukrade MSN (nije to steam iili paypal), pa ja zbog toga mislim da ti muljas. Imas 1000 hack foruma pa si trazi keyloggere.
Meni nekidan ukrali steam ali mi se neda zajebavati s tim da mi ga vrate. Nije vrijedno 30 dolara.
I ako oces hackati
GMT! GMT! GMT! Googlaj Majke Ti!!!
Onaj tko ima tvoj mail brzo zatraži novi pass za paypal, steam i ostale račune.
A sad autoru teme, najbolje ti je javit se hotmailu, zatražit će te osobne podatke. I dobit ćes novi pass.
Onaj tko ima tvoj mail brzo zatraži novi pass za paypal, steam i ostale račune.
A sad autoru teme, najbolje ti je javit se hotmailu, zatražit će te osobne podatke. I dobit ćes novi pass.
ajd sad ti pogledaj malo datume..valjda je do sada rijesio problem star 2 i pol godine