ljudi imam problem, naime prije mjesec dana sad stavio da me windows automatski pita dali zelim instalirat updejte medutim za mjesec dana se to deaktiviralo i on je skinuo 1000 updatea zajedno s onim security koji ce mi skuzit crackiran windows , s obzirom da mi je pre sporo birsat ih sve iz control panela jel mi mozete rec gdje se nalazi folder s updejtima da ga sam pometem, probao sam disg cleanup i brisao sam nesto iz /c windows software distribution ali to mi nije maklo updejte, uostalom ti updejti su mi uzelo 8 gb prostora na hardu i ja ih nemogu nac , gdje se nalaze ? molim moderatore da mi ne zakljucavaju temu i prebacuju je u win7 rjesavanje problema jer tamo nikad necu tobit odgovor, uostalom ni nemogu nac tu temu valjda je propala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Update-i su tu s razlogom i ručno brisanje NIJE PREPORUČLJIVO ,jel ti se može dogoditi da se Windowsi uopće ne podignu!
A svi ''critical'' update-i ionako će ti se opet pojaviti i downloadati ,tak da od brisanja nikakve koristi!
A WAT update (KB971033) nije critical i (još uvijek) se ne instalira automatski ,tak da se ne moraš bojati!
Počisti temp foldere ,registar ,ako ti je sistemska particija premala povećaj ju i to je sve kaj možeš napraviti!
istina , ne instalira wat update i nije mi nista skuzio samo sam ja ovako glup isao ceprkat i izbrisao savegame od nfs shifta , aaaaaaaaaah fuck.
e da je znat citat , citiram: s obzirom da mi je pre sporo birsat ih sve iz control panela