Lokacija updatea u win 7?

poruka: 6
|
čitano: 1.229
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

ljudi imam problem, naime prije mjesec dana sad stavio da me windows automatski pita dali zelim instalirat updejte medutim za mjesec dana se to deaktiviralo i on je skinuo 1000 updatea zajedno s onim security koji ce mi skuzit crackiran windows , s obzirom da mi je pre sporo birsat ih sve iz control panela jel mi mozete rec gdje se nalazi folder s updejtima da ga sam pometem, probao sam disg cleanup i brisao sam nesto iz /c windows software distribution ali to mi nije maklo updejte, uostalom ti updejti su mi uzelo 8 gb prostora na hardu i ja ih nemogu nac , gdje se nalaze ? molim moderatore da mi ne zakljucavaju temu i prebacuju je u win7 rjesavanje problema jer tamo nikad necu tobit odgovor, uostalom ni nemogu nac tu temu valjda je propala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lokacija updatea u win 7?

Update-i su tu s razlogom i ručno brisanje NIJE PREPORUČLJIVO ,jel ti se može dogoditi da se Windowsi uopće ne podignu!

A svi ''critical'' update-i ionako će ti se opet pojaviti i downloadati ,tak da od brisanja nikakve koristi!

A WAT update (KB971033) nije critical i (još uvijek) se ne instalira automatski ,tak da se ne moraš bojati!

Počisti temp foldere ,registar ,ako ti je sistemska particija premala povećaj ju i to je sve kaj možeš napraviti!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 12:43 (kizo2703).
16 godina

istina , ne instalira wat update i nije mi nista skuzio samo sam ja ovako glup isao ceprkat i izbrisao savegame od nfs shifta , aaaaaaaaaah fuck.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
odi u windows update i na dnu imaš lijevo installed updates. možeš dinstalirat koje poželiš, ali ja to osobno ne bih dirao no opcija postoji.
May justice be done though the heavens fall
16 godina
karakteran kaže...
odi u windows update i na dnu imaš lijevo installed updates. možeš dinstalirat koje poželiš, ali ja to osobno ne bih dirao no opcija postoji.

e da je znat citat , citiram:  s obzirom da mi je pre sporo birsat ih sve iz control panela

16 godina
protjeran
sorry imaš pravo nisam pročitao post do kraja, samo početak.
May justice be done though the heavens fall
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice