hi
skido sam si neku muziku i filmove preko torrenta
to sam si skido na kompjuteru koji mi je ionako razdrman i preko usba sam prebacio na laptop koji mi je super radio
jako puno sam tako muzike prebacio sa kompa na laptop preko usba oko 100 albuma a oko 20 filmova a taj laptop mi je bio u savrsenom stanju
došo je prije par mjeseci sa popravka,dakle bio je reinstaliran i rijetko sam na njega išao na internet , išao sam na njemu
uglavnom na sigurne internetske stranice ali sam isto preko njega gledo filmove i sluso muziku koju sam prebacio preko usba
i sada mi je prije tri dana poceo usporavati, npr.kada upalim komp prije bi se odma upalio a sada pet puta duze traje, ili kada kliknem recimo na folder my documents pet puta duze traje nego prije
inace imam avg anti virus free edition 8.5. i redovito skenira posto je nariktan da ima svaki dan jedanput skeniranje(ili jedanput tjedno neznam tocno)
uglavnom usporen je , kada stisnem na avg update mi se pojavi update was finished succesfully
uglavnom zanima me moram li ga ponovo odnijeti reinstalirati ili bi ga ja sam nekako mogao vratiti u prvotno
stanje kada mi je savrseno radio(inace filmove sam izbriso a muziku i dalje imam)
pozdrav