Komp se zaledi windows 7..

poruka: 6
|
čitano: 2.427
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Komp se zaledi windows 7..

Pozdrav svima,naime imam problem sa kompom zadnjih 2 dana,komp je star 2 godine,konfa: Nvidia GeForce 9800GT GDDR3 1GB, Intel Core Duo E7400 2.80 Ghz,4GB RAM DDR3,320GB HDD

Znaci kompjuter normalno upalim oko podne,budem do 3-4,i navecer ga evo upalim,i nakon 30 min se sve zaledi i pocinje sustati nesto(igro sam tad cod4) i kao da se zvukovi u igri ponavljaju svake 2 sekunde..

Restartam ga, pocne pistati nesto,ugasim izvadim 1 ram karticu i upali se normalno,nakon nekih 20 min se ponovno zaledi,vratim 2 ram i evo 1 sat radi normalno,

Neka misljenja sto bi ovo moglo bit?

Temperatura grafe mi je oko 50-55 stupnjeva,procesora oko 40..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Komp se zaledi windows 7..
SokRe345 kaže...

Pozdrav svima,naime imam problem sa kompom zadnjih 2 dana,komp je star 2 godine,konfa: Nvidia GeForce 9800GT GDDR3 1GB, Intel Core Duo E7400 2.80 Ghz,4GB RAM DDR3,320GB HDD

Znaci kompjuter normalno upalim oko podne,budem do 3-4,i navecer ga evo upalim,i nakon 30 min se sve zaledi i pocinje sustati nesto(igro sam tad cod4) i kao da se zvukovi u igri ponavljaju svake 2 sekunde..

Restartam ga, pocne pistati nesto,ugasim izvadim 1 ram karticu i upali se normalno,nakon nekih 20 min se ponovno zaledi,vratim 2 ram i evo 1 sat radi normalno,

Neka misljenja sto bi ovo moglo bit?

Temperatura grafe mi je oko 50-55 stupnjeva,procesora oko 40..

pogledaj procese mozda je neki virus ,scaniraj malwerbytesom,jesi instaliro latest drivere za grafu il chipset (meni je ledilo dok nisam za chipset instalirao)

15 godina
neaktivan
Probat cu sad..
15 godina
neaktivan
SokRe345 kaže...
Probat cu sad..

naravno skidaj drivere sa offical stranice od prozivodaca !

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 23:45 (JozaxD).
15 godina
neaktivan
Ma updateo sam drivere prije nekih mozda 3 mj.. ne vjerujem da bi to trebao bit problem,probat cu skenirat sa malwarebytesom
16 godina
neaktivan
SokRe345 kaže...

Provjeri memoriju sa memtestom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice