Iso file na dva dvd-a

poruka: 15
|
čitano: 4.172
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iso file na dva dvd-a

Kako da to podijelim iso ima 6.1 gb na 2 dvd-a jer ima nekii drugi nacin osim winrara s tim mi nije uspjelo,unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Iso file na dva dvd-a

Ako se radi o filmu, onda je moguće. Ako ne, onda jedino Winrar, s tim da staviš da staviš da dijeli na 800 MB (mislim da za standardni DVD postoji limit na veličinu file-a, ali nisam siguran koliko, 800 može sigurno, to je 5 fileova na jedan dvd ostalo na drugi). Jedino mislim da treba kopirati sve u isti folder prilikom ekstraktiranja (neke arhive to traže, a neke je moguće direktno s DVD-a ekstraktirat).

S druge strane cijena DL DVD-a nije puno veća od cijene 2 DVD-a pa je upitno da li se isplati zafrkavat s tim.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
16 godina
neaktivan

A jer mi mozes rec kako da to tocno namjestim za winrar na eng. jeziku je pa ako nije problem da mi sve kazes :D hvala

16 godina
neaktivan

Imam add to archieve,extract to itd itd, sto da od tog izaberem i gdje da onda jos namjestim na koliko da mi ih razdijeli mb.

17 godina
odjavljen

Add to archive, pa ti se otvori ovakav prozor:

I u zaokruženo upišen veličinu (800 M) ili odabereš ponuđenu vrijednost.

18 godina
neaktivan
computerwizard kaže...

Imam add to archieve,extract to itd itd, sto da od tog izaberem i gdje da onda jos namjestim na koliko da mi ih razdijeli mb.

Ajde na Add to archive i onda na opciju Split to volumes, bytes i izaberi jednu od opcija (CD, DVD) i klikni OK !

Edit: kasnim !

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 13:04 (Groza).
18 godina
neaktivan
ako je iso file.. Onda najbolje s programom HjSplit
18 godina
neaktivan

Ili FFSJ (Fastest File Splitter and Joiner)

16 godina
MrBlc kaže...

S druge strane cijena DL DVD-a nije puno veća od cijene 2 DVD-a pa je upitno da li se isplati zafrkavat s tim.

Jedna mala ispravka

1 DVD 4,7GB - 2,20kn

1 DVD 8.5GB - 15,00 kn

Tipka

im not a hacker im a security professional
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Ako se radi o filmu, onda je moguće. Ako ne, onda jedino Winrar, s tim da staviš da staviš da dijeli na 800 MB (mislim da za standardni DVD postoji limit na veličinu file-a, ali nisam siguran koliko, 800 može sigurno, to je 5 fileova na jedan dvd ostalo na drugi). Jedino mislim da treba kopirati sve u isti folder prilikom ekstraktiranja (neke arhive to traže, a neke je moguće direktno s DVD-a ekstraktirat).

U ISO-u je limit 2 GB, ako hoćeš snimiti veći file na DVD možeš koristiti UDF.

17 godina
odjavljen
network kaže...

Jedna mala ispravka

1 DVD 4,7GB - 2,20kn

1 DVD 8.5GB - 15,00 kn

Tipka

1 DVD 4,7 GB Verbatim u kutiji (kao đto je taj DL od 15 kn) - 5 kn.

Znaći, zafrkancija dijeljenja file-a zbog 5-kn, pa poslje ekstraktiranje na disk, mountanje umjesto ubacivanja DVD-a u komp i pokretanja instalacije ili što je već u igri.

16 godina

nisam siguran, ali mislim da se moze sa alcoholom. davno sam ga koristio, ali vidio sam da ima opciju dijeljenja na vise cd-a ili dvd-a. nisam siguran...

16 godina
computerwizard kaže...

Kako da to podijelim iso ima 6.1 gb na 2 dvd-a jer ima nekii drugi nacin osim winrara s tim mi nije uspjelo,unaprijed hvala

HJ-split

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
15 godina
neaktivan

I Daemon Tools nije loš,a isto tako MagicISO!

Tko rano rani,taj rano rani.
16 godina
neaktivan
Iso file na dva dvd-a

najbolje ti je s file splitter and joiner-om

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice