Kako da to podijelim iso ima 6.1 gb na 2 dvd-a jer ima nekii drugi nacin osim winrara s tim mi nije uspjelo,unaprijed hvala
Kako da to podijelim iso ima 6.1 gb na 2 dvd-a jer ima nekii drugi nacin osim winrara s tim mi nije uspjelo,unaprijed hvala
Ako se radi o filmu, onda je moguće. Ako ne, onda jedino Winrar, s tim da staviš da staviš da dijeli na 800 MB (mislim da za standardni DVD postoji limit na veličinu file-a, ali nisam siguran koliko, 800 može sigurno, to je 5 fileova na jedan dvd ostalo na drugi). Jedino mislim da treba kopirati sve u isti folder prilikom ekstraktiranja (neke arhive to traže, a neke je moguće direktno s DVD-a ekstraktirat).
S druge strane cijena DL DVD-a nije puno veća od cijene 2 DVD-a pa je upitno da li se isplati zafrkavat s tim.
A jer mi mozes rec kako da to tocno namjestim za winrar na eng. jeziku je pa ako nije problem da mi sve kazes :D hvala
Imam add to archieve,extract to itd itd, sto da od tog izaberem i gdje da onda jos namjestim na koliko da mi ih razdijeli mb.
Imam add to archieve,extract to itd itd, sto da od tog izaberem i gdje da onda jos namjestim na koliko da mi ih razdijeli mb.
Ajde na Add to archive i onda na opciju Split to volumes, bytes i izaberi jednu od opcija (CD, DVD) i klikni OK !
Edit: kasnim !
Ako se radi o filmu, onda je moguće. Ako ne, onda jedino Winrar, s tim da staviš da staviš da dijeli na 800 MB (mislim da za standardni DVD postoji limit na veličinu file-a, ali nisam siguran koliko, 800 može sigurno, to je 5 fileova na jedan dvd ostalo na drugi). Jedino mislim da treba kopirati sve u isti folder prilikom ekstraktiranja (neke arhive to traže, a neke je moguće direktno s DVD-a ekstraktirat).
S druge strane cijena DL DVD-a nije puno veća od cijene 2 DVD-a pa je upitno da li se isplati zafrkavat s tim.
U ISO-u je limit 2 GB, ako hoćeš snimiti veći file na DVD možeš koristiti UDF.
1 DVD 4,7 GB Verbatim u kutiji (kao đto je taj DL od 15 kn) - 5 kn.
Znaći, zafrkancija dijeljenja file-a zbog 5-kn, pa poslje ekstraktiranje na disk, mountanje umjesto ubacivanja DVD-a u komp i pokretanja instalacije ili što je već u igri.
nisam siguran, ali mislim da se moze sa alcoholom. davno sam ga koristio, ali vidio sam da ima opciju dijeljenja na vise cd-a ili dvd-a. nisam siguran...
I Daemon Tools nije loš,a isto tako MagicISO!
najbolje ti je s file splitter and joiner-om