ovak
zna se desit da ne mogu pristupiti na internet ni jednim web preglednikom. cak niti na 192.168.1.1! dok utorrent moze. modem je u router-skom nacinu rada i mobitelom mogu surfati kada se spojim na njega.
any ideas?
ovak
zna se desit da ne mogu pristupiti na internet ni jednim web preglednikom. cak niti na 192.168.1.1! dok utorrent moze. modem je u router-skom nacinu rada i mobitelom mogu surfati kada se spojim na njega.
any ideas?
Možda ti je Firewall blokirao pristup browseru
nakon restarta racunala, opet se moze na internet, tako da ne vjerujem...
U trenu dok ne možeš na Internet, uTorrent radi? Jesi probao sa ugašenim uTorrentom?
a sad se ne sjecam. ali mislim da je i dalje problem. jedino pomaze restart...
loše podešena mreža (mrežna oprema) ili kvar.
umjesto restarta pokušaj ipconfig /flushdns .. /renew.
Podesi (pravilno) DHCP ili ne prčkaj po proxyijima, hidemyasovima i sl.. (.. manja šansa da je neki malware kriv, ali moguće, kao i neki AV-firevalćić..).
zaboravih reci, antivirus (kaspersky) se uspjeva update-ati..
zaboravih reci, antivirus (kaspersky) se uspjeva update-ati..
(nepotrebno, jer je rečeno da radi skype utorrent, rade na jednak način, tj ne 'čitaju' spojenost s routerom-gatewayom-DNS...DHCP) upravo zato kažem, podesi mrežu ili pronađu 'uljeza' (kvar) koji to izaziva. Može biti sam ISP (neću navesti jednog.. slabijeg providera..). moguće samo neki mrežni problem s kablom, dva puta isti IP u mreži itd..
-btw, upravo kaspersky ima popularan fičer koji mladi obožavaju, firewall. Pokušaj ga isključiti.
a sad se ne sjecam. ali mislim da je i dalje problem. jedino pomaze restart...
Baci oko. Ono na šta sam ciljao je da ti restart "prividno" pomogne; dok opet uTorrent ne pojede sve konekcije prema van.