- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako da povecam taj rating?
kupnjom bolje grafičke kartice
ja ovu graficku nemam ni dvije godine prosli bozic ju dobio a jucer stavio jos gigu rame i to idem danas gledat i vidim da je ocjena katastrofa
Koju grafičku karticu imaš?
Imaš li instalirane zadnje drivere za istu? Možda Windowsi koriste generički driver za karticu.
pa nema veze kolko ti je stara grafička.pa ako si je kupil prije 2 godine i onda nije bila high-end onda sad za dvije godine ne možeš očekivati ne znam kaj od nje.a zbog čega ti je bitan uopće taj rating,ako si ti zadovoljan sa grafom i ako zadovoljava tvoje potrebe?koja grafa?
nvidia geforce gt 610 to je graficka
nvidia geforce gt 610 to je graficka
Imaš li instalirane zadnje drivere?
Ta grafa je low end bila kad je izasla, a sad vise nije ni to. Zato ti je takva ocjena, mada ako ne igras ne moras se zamarati sa tim.
to nisam imo sad stavio da se skine i instalirat cu
to i je fora ja sam ovisan o igrica a do sad mi je radila sve jedna igrica cak sam igro gta 4 s njom
Koliki ti je monitor, na kojim postavkama si igrao?
32 inca mi je monitor a sad postavke puno me pitas
32 inca mi je monitor a sad postavke puno me pitas
32", koji je model u pitanju? Za igranje pri visokim rezolucijama na tom monitoru trebaš pravu zvjer od grafičke kartice (ako je stvarno monitor od 32" u pitanju).
je 32 a sad koji model to neznam ugl samsungov monitor 32 inca a star je oko 4 godine
naso evo u kutiji koji je model samsung syncmaster 740n taj je
i da nije 32 inca ja se sjebo
Bitno da Danči ima 2 zvjezdice, o hebo ovaj forum.
OT: grafička kartica ti je škart i garant nemaš 32'' monitor.
Nauči pisati.
Ne zamaraj se s brojevima.
Znači 17" monitor rezolucije 1280x1024. Nisam neki igrač ali s tvojom grafičkom nebi trebao imati problema s igranjema na ovom monitoru.
zato i kazem da nisam imo problema s igranjem igrica i sve mi je uvjek radilo
pa dobro ako nemaš problema sa igranjem, di je problem? u ocjeni?
zato i kazem da nisam imo problema s igranjem igrica i sve mi je uvjek radilo
no i da rezimiramo,ako patiš na velike brojeve kupi si drugu grafičku(u tvom slučaju reci roditeljima),ako ti je grafa dobra i ako možeš igrati ono kaj igraš onda ne vidim u čemu je problem.
cemu ova tema uopce?
a pa nema problema sam ono procesor mi je star oko 4 godine i ima bolju graficku koja nije stara ni dvije godine al ajd valjda je to ta tehnika
a pa nema problema sam ono procesor mi je star oko 4 godine i ima bolju graficku koja nije stara ni dvije godine al ajd valjda je to ta tehnika
ti imas 10 godina?
Evo baš za tebe:
http://windowsforum.com/threads/how-to-change-fake-windows-experience-index-on-windows-7.9289/