Gdje da skinem cydiu za iphone

poruka: 9
|
čitano: 13.589
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

PcEx
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 12:41 (bubibubi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Nisam siguran, ali kad ne znas probaj na ovim svima nepoznatim stranicama:

google.com

thepiratebay.org

isohunt.com...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cydia se ne može downloadati, pošto ona nije repozitorij nego skup istih. To je aplikacija za iPhone uređaj koja omogućava instaliranje aplikacija metodama koji su alternativa AppStoreu od strane Applea.

Da bi dobio cydiu moraš napraviti jailbreak iPhone uređaja. S obzirom da je jailbreak upitne legitimnosti, morati ćeš googlati kako to odraditi.

Ako imaš Računalo s Windowsima, a trenutni Os na mobitelu je 2.2.1 onda googlaj QuickPwn.

Ako ti je Os na mobitelu verzije 3.0 onda googlaj redn0w.

Napomena: redsn0w ne radi na Windows Visti i Win 7, dakle crasha unutar procesa i zabije ti mobitel u DFU modeu (barem meni u 5 pokušaja). Drugi problem sa redsn0wom je da nemožeš instalirati Cydiu i Icy odjednom, makar su ti oba ponuđena, nego se moraš odlučiti pošto će ti jedna aplikacija klati drugu, pa preporučam samo Cydiu.

U svakom slučaju, sa kojeg god operativnog sustava da pokušavaš napraviti Jalbreak, napravi backup moba prije toga kroz iTunese.

P.S. Ako ikoga zanima sa 3.0 OS-om, jailbreakanim pomoću redsn0wa i programčićem ultrasn0w instaliranim sa Cydie uspio sam odlockati mob na Tele 2, pa vjerujem da će raditi bez problema i ostale mreže :D.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 16:20 (nCh!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moraš Jailbreakat iPhone.Koju verziju Firemwarea imaš?

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gdje da skinem cydiu za iphone
doctor_crash kaže...

Moraš Jailbreakat iPhone.Koju verziju Firemwarea imaš?

EDIT:Kolega me prestigao!

Punk's not dead!!!!
16 godina
neaktivan

E @nCH! vidim da se dosta kužiš u to pa ak znaš riješit ovaj problem.....

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/problem-itunesom-82/30048.aspx

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Cydia se ne može downloadati, pošto ona nije repozitorij nego skup istih. To je aplikacija za iPhone uređaj koja omogućava instaliranje aplikacija metodama koji su alternativa AppStoreu od strane Applea.

Da bi dobio cydiu moraš napraviti jailbreak iPhone uređaja. S obzirom da je jailbreak upitne legitimnosti, morati ćeš googlati kako to odraditi.

Ako imaš Računalo s Windowsima, a trenutni Os na mobitelu je 2.2.1 onda googlaj QuickPwn.

Napomena: redsn0w ne radi na Windows Visti i Win 7, dakle crasha unutar procesa i zabije ti mobitel u DFU modeu (barem meni u 5 pokušaja). Drugi problem sa redsn0wom je da nemožeš instalirati Cydiu i Icy odjednom, makar su ti oba ponuđena, nego se moraš odlučiti pošto će ti jedna aplikacija klati drugu, pa preporučam samo Cydiu.

U svakom slučaju, sa kojeg god operativnog sustava da pokušavaš napraviti Jalbreak, napravi backup moba prije toga kroz iTunese.

P.S. Ako ikoga zanima sa 3.0 OS-om, jailbreakanim pomoću redsn0wa i programčićem ultrasn0w instaliranim sa Cydie uspio sam odlockati mob na Tele 2, pa vjerujem da će raditi bez problema i ostale mreže :D.

Radi na win 7 i sa 3.1.os probao danas i radi,instalirao video snimanje i snima normalno video zapis.(na 3g nema opcije video snimanja,ali sa cydiom sa dodavanjem video recordera radi)

17 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Cydia se ne može downloadati, pošto ona nije repozitorij nego skup istih1. To je aplikacija za iPhone uređaj koja omogućava instaliranje aplikacija metodama koji su alternativa AppStoreu od strane Applea.

Da bi dobio cydiu moraš napraviti jailbreak iPhone uređaja. S obzirom da je jailbreak upitne legitimnosti2, morati ćeš googlati kako to odraditi.

Napomena: redsn0w ne radi na Windows Visti i Win 73, dakle crasha unutar procesa i zabije ti mobitel u DFU modeu (barem meni u 5 pokušaja). Drugi problem sa redsn0wom je da nemožeš instalirati Cydiu i Icy odjednom, makar su ti oba ponuđena, nego se moraš odlučiti pošto će ti jedna aplikacija klati drugu5, pa preporučam samo Cydiu.

U svakom slučaju, sa kojeg god operativnog sustava da pokušavaš napraviti Jalbreak, napravi backup moba4 prije toga kroz iTunese.

Pa krenimo redom:

1. Cydia je front-end za APT na iPhoneu. APT se koristi na nekim linux distribucijama, npr. Ubuntu. Znači Nije skup repozitorija, nego aplikacija koja ti omogućuje korištenje repozitorija bez terminala.

2. Jailbreak nije upite legitimnosti. Radi se o modifikaciji softwarea, što je protiv iPhone EULA, pa ti oni zato ne pružaju garanciju na takav mob. Ne može tebe nitko tužiti ili bilo što drugo zato što radiš što želiš na uređaju kojeg si uredno platio. Ljudi koji rade na tome otvoreno prezentiraju svoje, a da Apple išta može učiniti protiv moga, već bi učinili. To što oni objavljuju svoj rad na Pirate Bayu je njihov način da suzbiju opterečenje servera, jer ljudi nemaju novce da bi nama plačati super server s kojeg bi skidali, a Pirate Bay je najpoznatiji torrent tracker. Njihov blog: http://blog.iphone-dev.org/

3. Netočno. Na Windows 7 redsn0w radi bez problema. To što je kod tebe došlo do problema ne znači da OS ne valja. Promjeni port i najvjerojatnije će raditi.

4. Loš savijet. Naravno, treba napraviti backup kontakata. Nakon jailbreaka se ne preporučuje vraćanje backupa, jer zna usporiti uređaj/jako se troši baterija.

5. Tek prije postanja sam ovo uočio. Točno je da se Icy i Cydia ne trebaju instalirati tijekom jailbreaka, jer se međusobno ometaju. No, ukoliko se instalira samo jedan od ta dva, te naknadno, iz jednog drugi instalira, nema problema.

ice-cube kaže...

Radi na win 7 i sa 3.1.os probao danas i radi,instalirao video snimanje i snima normalno video zapis.(na 3g nema opcije video snimanja,ali sa cydiom sa dodavanjem video recordera radi)

iPhone OS 3.1 još nije izašao! Izašao je 3.0.1, koji samo krpa SMS exploit, te je nije ništa drugo mjenjano, što dokazuje činjenica da se redsn0w nije morao modificirati.

17 godina
neaktivan

Pa mislio sam na 3.01, žurba kod pisanja,što češ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice