Imam jedan problem u Frapsu 1.9, mogu slikati dok igram igru, ali kada snim snima mi samo 1/4 ekrana (gornji ljevi kut).
Ako tko zna rješenje neka odgovori, Fraps koji posjedujem je legalna verzija.
Imam jedan problem u Frapsu 1.9, mogu slikati dok igram igru, ali kada snim snima mi samo 1/4 ekrana (gornji ljevi kut).
Ako tko zna rješenje neka odgovori, Fraps koji posjedujem je legalna verzija.
hmmm... probao reinstalaciju ?
oduvijek tako ili ?
koliko me sjecanje sluzi u frapsu se moze napraviti ss i u bmp,jpg... probaj vise formata
OK, probati ću reinstalaciju
jel ti je naštimano u settings,moovies da snima u full size?
Nema te opcije, samo overlay stile- ja sam stvio na transparent.
evo da ne otvaram novu temu imam i ja jedan problem sa Frapsom verzija 2.9.4 sve radi ko podmazano osim kad snimam igranje i kad hocu pregledati tu datoteku. Naime tu datoteku mi snimi "ubrzano" dakle filmic je ubrzan za duplo, brzi pokreti, okretanje kamere,,,,kao da je snimao na fast forward....namjestao sam razne postavke ali nista mi nije pomoglo..Jel ko zna rjesenje da brzina akcije u filmicu bude ista kao u igri,,,normalna?
evo da ne otvaram novu temu imam i ja jedan problem sa Frapsom verzija 2.9.4 sve radi ko podmazano osim kad snimam igranje i kad hocu pregledati tu datoteku. Naime tu datoteku mi snimi "ubrzano" dakle filmic je ubrzan za duplo, brzi pokreti, okretanje kamere,,,,kao da je snimao na fast forward....namjestao sam razne postavke ali nista mi nije pomoglo..Jel ko zna rjesenje da brzina akcije u filmicu bude ista kao u igri,,,normalna?
tamo diti pise video capture settings probaj smanjiti fps-ove
Isti problem kao i gore navedeni, samo što meni neće snimat više od 3 min, može pomoć?
I probo sam mjenjat postavke ali ništa.
Isti problem kao i gore navedeni, samo što meni neće snimat više od 3 min, može pomoć?
I probo sam mjenjat postavke ali ništa.
nece ti snimati vise od 3 minute zato sto nemas full verziju ... naravno ona se placa ;)
Imam full verziju, ali naravno ne orginal. I zaboravio sam napisat da mi je sve što snimim podijeljeno u više dijelova.
može li mi ko objasnit kako radi fraps
Ovako imam jedan problem sa frapsom. Problem je u tome da kad gledam svoj demo od cod4 i stisnem tipku da fraps počne snimat fps mi sa 125 padne na 30 a nekad i manje i zna mi jako štekat pa ako mi netko može reći što da napravim da mi ne šteka kad snimam.