Fraps problem

poruka: 15
|
čitano: 3.163
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Fraps problem

Imam jedan problem u Frapsu 1.9, mogu slikati dok igram igru, ali kada snim snima mi samo 1/4 ekrana (gornji ljevi kut).

Ako tko zna rješenje neka odgovori, Fraps koji posjedujem je legalna verzija.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fraps problem

hmmm... probao reinstalaciju ?

oduvijek tako ili ?

koliko me sjecanje sluzi u frapsu se moze napraviti ss i u bmp,jpg... probaj vise formata

E4600@3300MHz,8600GTS,2GB DDR2@825MHz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fraps problem
Imam jedno pitanje, što preporučate, fraps ili gamecam?
17 godina
Fraps problem

OK, probati ću reinstalaciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fraps problem

jel ti je naštimano u settings,moovies da snima u full size?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fraps problem

Nema te opcije, samo overlay stile- ja sam stvio na transparent.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fraps problem

evo da ne otvaram novu temu imam i ja jedan problem sa Frapsom verzija 2.9.4 sve radi ko podmazano osim kad snimam igranje i kad hocu pregledati tu datoteku. Naime tu datoteku mi snimi "ubrzano" dakle filmic je ubrzan za duplo, brzi pokreti, okretanje kamere,,,,kao da je snimao na fast forward....namjestao sam razne postavke ali nista mi nije pomoglo..Jel ko zna rjesenje da brzina akcije u filmicu bude ista kao u igri,,,normalna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

evo da ne otvaram novu temu imam i ja jedan problem sa Frapsom verzija 2.9.4 sve radi ko podmazano osim kad snimam igranje i kad hocu pregledati tu datoteku. Naime tu datoteku mi snimi "ubrzano" dakle filmic je ubrzan za duplo, brzi pokreti, okretanje kamere,,,,kao da je snimao na fast forward....namjestao sam razne postavke ali nista mi nije pomoglo..Jel ko zna rjesenje da brzina akcije u filmicu bude ista kao u igri,,,normalna?

Imam isti problem ali uz to još nemam niti zvukaPlač
Dajte ljudi pomagajte, danas sam snimil 2 filmića koji super izgledaju ali badava kad nema zvuka i ubrzano je - ne baš duplo nego baš kak veli boxer, fast forward
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
boxer kaže...

Imam isti problem ali uz to još nemam niti zvukaPlač
Dajte ljudi pomagajte, danas sam snimil 2 filmića koji super izgledaju ali badava kad nema zvuka i ubrzano je - ne baš duplo nego baš kak veli boxer, fast forward
  A joj zaboravih na ovo, sto se tice tog problema bio je vezan uz Crack kojim sam otkljucao fraps.
Trial verzija je radila normalno ali snima samo 30 sekundi....crackovanje mi pocinje ici na zivce, uvijek nesto ne stima i odustajem polako od tih rabota, radije trazim alternativu..
Sto se tice zvuka to namjesti sebi u opcijama (pogledaj sliku)... 
Probaj snimati sa XFIRE-om, isto ti radi kao Fraps i neces morati otkljucavati... 

Fraps namjestanje zvuka Fraps namjestanje zvuka
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
15 godina
neaktivan

tamo diti pise video capture settings probaj smanjiti fps-ove

15 godina
neaktivan
Fraps problem

Isti problem kao i gore navedeni, samo što meni neće snimat više od 3 min, može pomoć?

I probo sam mjenjat postavke ali ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdragon95 kaže...

Isti problem kao i gore navedeni, samo što meni neće snimat više od 3 min, može pomoć?

I probo sam mjenjat postavke ali ništa.

nece ti snimati vise od 3 minute zato sto nemas full verziju ... naravno ona se placa ;)

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
15 godina
neaktivan

Imam full verziju, ali naravno ne orginalCool. I zaboravio sam napisat da mi je sve što snimim podijeljeno u više dijelova.

14 godina
neaktivan
Fraps problem

može li mi ko objasnit kako radi fraps

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fraps problem

Ovako imam jedan problem sa frapsom. Problem je u tome da kad gledam svoj demo od cod4 i stisnem tipku da fraps počne snimat fps mi sa 125 padne na 30 a nekad i manje i zna mi jako štekat pa ako mi netko može reći što da napravim da mi ne šteka kad snimam.

xf zoja26
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice